Pearson VUE vizsgaközpont

A Pearson VUE egy nemzetközi számítógépes vizsgáztatási rendszert üzemeltető cég, ami a világ vezető informatikai (és egyéb) vállalatainak minősítéseihez szükséges vizsgákat bonyolítja partnerein keresztül. A több száz letehető vizsga között szerepelnek olyan cégek minősítései is, mint például Microsoft, Cisco, VMware, Oracle, Citrix, Comptia, HP és sok más olyan, amelyek nem a számítástechnika világához köthetők.

A Pearson VUE vizsgaközpont nyitva tartása

A Pearson VUE vizsgaközpont alapesetben minden héten, hétfőtől-csütörtökig 9:00 és 16:30 között tart nyitva (a zárási időpontig kell, hogy befejeződjön a vizsga).

A vizsgák helyszíne

Pearson VUE vizsgaközpontunk az oktatóközponttal megegyező helyszínen található, ahol a legmodernebb környezetben várjuk ügyfeleinket.

Címünk: Training360 oktatóközpont
South Buda Business Park irodaház A épület
1117 Budapest, Budafoki út 56., 3. emelet

Tömegközlekedéssel a 103 33 133E buszokkal vagy az 1 47 41 17 villamosokkal (kb. 10 perc séta után) lehet hozzánk eljutni. Vizsgaközpontunk megközelíthető gépkocsival a Lágymányosi (Rákóczi) híd vagy a Petőfi híd felől, valamint a Balatoni útról és M7-es autópályáról is. Az épület körül a parkolás díjmentes, parkolásra az Újbuda Center parkolójában is lehetőség van 1,5 óráig díjmentesen.

Jelentkezés a Pearson VUE vizsgákra

Vizsgára jelentkezni az oldalunkon található online jelentkezési lap kitöltésével vagy Training360 vizsgákkal foglalkozó termékmenedzserénél lehet az offline vizsgajelentkezési lap elküldésével e-mailben, vagy akár személyesen, legkésőbb a választott dátum előtt két munkanappal.

A vizsgákat csak a jelentkezési lap beérkezése után tudjuk regisztrálni. A regisztrációját a Pearson VUE minden esetben visszaigazolja. Ha a visszaigazolást a vizsgát megelőző napig nem kapja meg, akkor kérjük, mindenképpen keresse kollégánkat.

A vizsgára jelentkező a jelentkezési lap elküldésével tudomásul veszi a Training360 Kft., a Pearson VUE, valamint a szponzor cégek (akiknek a vizsgáját leteszi) adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát.

A vizsgaidőpont módosítása, vizsga lemondása

Amennyiben szeretné a vizsgaidőpontját módosítani vagy esetleg törölni, ebben az esetben kérjük, legkésőbb 36 órával a vizsga előtt, lehetőleg, írásban, jelezze azt felénk. Kérjük, azt vegye figyelmébe, hogy szolgáltatónként változik a lemondási és módosítási határidő, sok esetben ez nem díjtalan.

Amennyiben a vizsgán nem jelenik meg, a teljes vizsgadíjat ki kell fizetni.

Vizsgadíjak

A vizsgadíjak befizetése cégek esetén történhet készpénzzel, vagy egyeztetést követően átutalással, magánszemélyek esetében a vizsga napján készpénzzel vagy bankkártyával.

Amennyiben Training360 által kiállított kuponnal rendelkezik, ami a tanfolyamhoz tartozott, azt a tanfolyam utolsó napjától számított félévben fel kell használni, ezt követően érvényét veszti és nem tudjuk elfogadni.

Az aktuális vizsgadíjakért kérjük, keresse a vizsgaközpont termékmenedzserét. Amennyiben több vizsgát rendelne meg egyszerre, kérje egyedi ajánlatunkat!

A vizsga napja

Kérjük, hogy a vizsgaközpontba a leegyeztetett és visszajelzett vizsga időpontja előtt legalább 20 perccel korábban jelenjen meg, hogy a szükséges adminisztrációt el tudjuk végezni.

A vizsgához feltétlenül szükséges, hogy megfelelően azonosítani tudja magát, ezért kérjük, hozzon magával két darab, személyazonosság igazolására alkalmas igazolványt (pl. személyigazolvány, jogosítvány, útlevél). A vizsga megkezdése előtt el kell fogadnia a Pearson VUE (illetve Cisco vizsgák esetén a Cisco) vizsgaszabályzatát, illetve személyes tárgyait zárt szekrénybe kell elhelyezni. A Pearson VUE rendszerben letett legtöbb vizsga esetén a vizsgázókról fénykép is készül, illetve digitális aláírás is szükséges.

Pearson VUE vizsgaszabályzat

A vizsgák számítógép előtt zajlanak, ahol egy időpontban legfeljebb nyolc fő vizsgázhat.

A vizsga ideje alatt a teremben kamerás megfigyelés zajlik.

A vizsga alatt a többi vizsgázóval beszélgetni, képernyőjüket figyel, hangosan gondolkozni nem szabad.

A vizsgaközpontba tilos bevinni: jegyzeteket, kézikönyveket vagy segédanyagokat, laptopot, notebookot, programozható számológépet, mobiltelefont, táblagépet valamint tárcát, órát, táskát, kabátot ennivalót és innivalót. Minden személyes tárgyat a vizsga idejére zárható szekrényekbe tudja elhelyezni.

Amennyiben a vizsga szolgáltatója az adott vizsgánál a felsoroltak közül bármelyik eszköz használatát engedélyezi, ebben az esetben a vizsgaadminisztrátor a vizsgázót erről tájékoztatja. Egyes, nem informatikai tesztek alatt a vizsgaadminisztrátor által kiadott szótárt lehet használni.

A vizsgázó a vizsgaközpont által biztosított letörölhető laminált jegyzetlapokra készíthet jegyzeteket. A vizsgakérdéseket, válaszokat és a jegyzeteket, illetve a kiosztott anyagokat sem elvinni, sem lemásolni nem szabad.

A Pearson VUE rendszer használatával, illetve a vizsga során felmerülő, nem szakmai jellegű kérdésekkel kapcsolatban a vizsgaadminisztrátorhoz tud fordulni.

A fenti szabályok megsértése esetén az adminisztrátor a vizsgát felfüggesztheti, ami érvénytelen vizsgát, és további eltiltást eredményezhet.