Training360 oktatóközpont - oktatások a teljesség igényével

A Training360 célja, hogy megfeleljen a ma és a jövő oktatási kihívásainak, és piacképes, gyorsan hasznosítható tudást kínáljon egyéni és vállalati ügyfelei számára egyaránt. Több tízéves tapasztalattal rendelkező szakember- és ügyfélmenedzser csapatunk, minősített oktatóbázisunk és bevált oktatási folyamatmenedzsment rendszerünk nyújtja a garanciát, hogy ügyfeleink tudásban, időben és költségekben is optimális képzési megoldáshoz jussanak.

Miért 360?

 • Portfolió 360: folyamatosan bővülő portfolióval próbáljuk teljesen lefedni az egyének és a cégek különböző oktatási igényeit, legyen szó Office képzésekről, rövidtávú professzionális hivatalos IT tanfolyamokról (Microsoft, Cisco, VMware, Oracle, Java, Linux), IT vezetői képzésekről (ITIL® és társai) vagy üzleti, készségfejlesztő és menedzsment tréningekről. Nemzetközi kapcsolatrendszerünk segítségével egyedi, testreszabott formában a meghirdetett képzési kínálaton kívül is le tudunk bonyolítani tanfolyamokat.
 • Oktatási módszerek 360: a hagyományos oktatási formák mellett további, egyedi tanulási módokat és megoldásokat is kínálunk. Ezek közé tartozik például az e-learningre épülő, költséghatékony és időben rugalmas vegyes tanulási megoldások, nemzetközi vizsgákra felkészítő konzultációk, kedvezményes képzéssorozatok és oktatási csomagok, vagy az on-line képzések.
 • Oktatási szolgáltatások 360: rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfelek igényeihez, és felmerült képzési problémáikat teljesen körbejárjuk, feltérképezzük és elemezzük. Munkatársaink segítséget nyújtanak Önnek és cégének az oktatás teljes életciklusa során az igényfelméréstől, a szakmai tartalom kidolgozásán át az utólagos értékelésig.
 • Minősítések 360: a Training360 oktatóközpont kiemelten fontosnak tartja a nemzetközi vizsgákat és az azokra való felkészítést illetve a felkészülés támogatását. Tanfolyamaink nagy része hivatalos, nemzetközi vizsgákra is felkészít. Központunkban Pearson VUE, Certiport és PeopleCert® vizsgaközpont működik. Egyedi vállalati képzéseken elsajátított ismeretek mérésére igény esetén “házivizsgákat” is lebonyolítunk.
 • Minőség 360: számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedettelek legyenek és visszatérjenek hozzánk. Képzéseink minőségét folyamatosan mérjük és értékeljük, a résztvevő visszajelzéseket elemezzük és folyamatainkba visszacsatoljuk. A tanfolyamok minőségére garanciát vállalunk általános tanfolyami és garanciális feltételeink alapján.

Minősítéseink, partnereink

Kiemelten kezeljük a hivatalos oktatóközponti minősítések megszerzését, hiszen ezek keretében ügyfeleink a világon mindenhol bevált és elfogadott, magas minőségű oktatást kapják: minősített oktatók, hivatalos tananyagok, nemzetközi minősítésekre való felkészítés. A hivatalos címeinket folyamatosan bővítjük továbbiakkal is a közeljövőben.

 • A Training360 Kft., mint engedélyezett képző intézmény felnőttképzési szakértők által ellenjegyzett, engedélyezett képzési programokat is megvalósít, amely megfelel a felnőttképzési törvény követelményeinek. Felnőttképzési nyilvántartási számunk: E-000398/2014.
 • Hivatalos Microsoft oktatóközpont (Microsoft Silver Partner in Learning Solutions): cégünknél több mint 10 hivatalos Microsoft rendszermérnök, fejlesztő és technológiai szakértő tréner (MCT) dolgozik, akiknek segítségével a teljes Microsoft üzemeltetői és fejlesztői portfolió oktatását fel tudjuk vállalni. Oktatási termékmenedzser munkatársunk közel 15 éves szakmai gyakorlata pedig garancia a minőségi és legjobb oktatási tanácsadásra.
 • Hivatalos Cisco oktatóközpont (Cisco Learning Partner Associate): közel 10 éves oktatási tapasztalattal rendelkezünk a Cisco képzések területén. Jelenlegi öt hivatalos Cisco trénerünk (CCSI) mellett működésünket a világ egyik legnagyobb Cisco megoldásszállítójának, a Global Knowlegde Network-nek közel 500 trénere is támogatja.
 • Hivatalos VMware oktatóközpont (VMware Authorized Training Center): a virtualizáció és a felhő technológiák napjainkban kulcsfontosságúak. Három minősített VMware VCAP/VCI szakemberrel és modern, élő szerverpark és storage környezettel várjuk ügyfeleinket a VMware vSphere, Cloud vagy desktop virtualizációs témákban.
 • Hivatalos Oracle partner és oktatási viszonteladó: oktatóközpotunkban az Oracle tanfolyamok széles tárháza érhető el adatbázis, üzleti intelligencia témákban.
 • Hivatalos IBM oktatóközpont: a Global Knoweldge Network-kel kötött globális oktatóközponti szerződésünk keretében az IBM hivatalos tanfolyamai oktatóközpontunkban is elérhetők magyar illetve angol nyelven, meghirdetett vagy egyedi testreszabott formában.
 • ISTQB Accreditated Training Provider (CTFL): oktatóközpontunk hivatalos ISTQB Foundation, alapszintű szoftvertesztelői tanfolyamokat is kínál a Hungarian Testing Board akkreditációja alapján.
 • Hivatalos PeopleCert® oktatóközpont fiók (ATO Affiliate): az IT Preneurs cég támogatása alatt, saját profi trénercsapattal kínálunk minőségi hivatalos ITIL®, PRINCE2® és egyéb üzleti és IT menedzsment tanfolyamokat.
 • Hivatalos Pearson VUE Select vizsgaközpont (Pearson VUE Select Testing Center): ügyfeleink VUE vizsgaközpontunkban tehetnek tudásukról tanúbizonyságot és szerezhetik meg a nemzetközi minősítéseket, informatikai (többek között Microsoft, Cisco, VMware, Oracle) és nem-informatikai területeken.
 • Hivatalos Certiport vizsgaközpont (Certiport Authorized Testing Center): a Certiport céggel kötött megállapodásunk alapján 2015 tavaszától a világon legnépszerűbb Microsoft Office Specialist (MOS) vizsgák mellett az Adobe, Autodesk, Microsoft Technology Associate és az IC3 vizsgái is elérhetők.
 • Hivatalos PeopleCert® vizsgaközpont: nemzetközi vizsgák és minősítések, többek között ITIL®, PRINCE2®, ISO témákban.

Munkatársaink

Munkatársaink mögött több éves oktatóközpontokban eltöltött idő, szakmai gyakorlat és tapasztalat van, így kérdései, problémái esetén nyugodtan ránk bízhatja magát. Az oktatóközpontok között egyedülálló szervezeti és működési modellünk biztosítja, hogy az adott oktatásokhoz kapcsolódó kérdésekben (legyen szó szervezési vagy logisztikai kérdésekről, egyedi ajánlatok összeállításáról vagy szakmai témákról) dedikált, kompetens szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

Munkatársainkat közvetlenül is keresheti a Kapcsolat menü alatt megadott elérhetőségeken!

Oktatóink

A Training360 kiterjedt hálózatának és kapcsolatrendszerének köszönhetően több mint 60 oktatóval rendelkezik. Oktatóink felsőfokú végzettséggel, több éves oktatási és szakmai gyakorlattal rendelkező, minősített szakemberek. Olyan gyakorlati szakembereket alkalmazunk oktatásainkhoz, akik az adott oktatási területben legalább 50%-ban dolgoznak is és projektekben vesznek részt, így résztvevőink valós életből vett példákkal, gyakorlati tapasztalatokkal és naprakész információkkal lehetnek gazdagabbak.

Az oktatók továbbképzésére külön gondot fordítunk, hiszen ezen a piacon hónapról-hónapra történnek változások, és az ügyfeleknek mindig a legfrissebb ismereteket kell átadnunk. Oktatóink képezik a minőség sarokpontját az ügyfél cégünk felé való megítélésben. Külön oktató utánpótlás-nevelési programmal rendelkezünk, melynek keretén belül a trénerjelölteknek kemény kiképzéseken kell résztvenniük. Oktatónk felkészülésüket maximálisan támogatjuk, hazai és külföldi továbbképzések keretében, valamint saját belsős Train the trainer képzések keretén belül is. Oktatóink nem csak az oktatásban, hanem más szakmai projektekben is részt vesznek.

Általános szolgáltatásaink

 • Több mint 300 különböző témájú, meghirdetett rövid távú, intenzív, tantermi informatikai tanfolyam az alapoktól a professzionális szintig, többek között Windows, Office, Microsoft rendszergazda és fejlesztő, Linux/UNIX, Cisco, VMware, Oracle, Java, IBM, IT vezetői területeken.
 • Több mint 60 féle menedzsment és készségfejlesztő tréning, nyelvi képzés
 • Folyamatosan bővülő e-learning lehetőségek és vegyes tanfolyamok
 • Kedvezményes árú, vizsgafelkészülést is támogató rugalmas időbeosztású képzéssorozatok
 • Folyamatos tanfolyami- és vizsgakedvezmények, támogatások
 • Vizsgáztatás (Pearson VUE Select, Certiport és PeopleCert® vizsgaközpont)

Vállalati megrendelők részére szolgáltatásaink

 • Testreszabott vállalati tanfolyamok, konzultációk kihelyezett formában (Windows / Office, IT szakértői és vezetői, menedzsment és nyelvi képzések), igény esetén a képzések lebonyolításához szükséges géppark biztosításával vagy távoli eléréssel is.
 • Oktatási szolgáltatások biztosítása (tanácsadás, igény- és tudásszintfelmérés, értékelés, adminisztráció)
 • Elektronikus tananyagfejlesztés, e-learning és multimédiás tananyag és keretrendszer megoldások, vegyes (blended) tréningek összeállítása
 • Egyedi oktatási projektek kivitelezése

Kedvezmények, finanszírozást segítő szolgáltatásaink

 • Tanfolyami utalványok (Microsoft SA utalványok, Cisco Learning Credit, VMware Training Credit, Oracle Learning Credit, stb.) elfogadása, beszámítása, adminisztrálása
 • Egyedi, kedvező fizetési, finanszírozási konstrukciók kidolgozása, keretszerződések biztosítása cégek számára, nagyobb megrendelések esetén
 • Teljes körű segítségnyújtás és együttműködés oktatási pályázatokon (pl. HEFOP, TÁMOP) keresztül történő támogatás esetén
 • Kedvezményes képzéssorozatok, oktatási csomagok részletfizetési lehetőséggel is
 • Kedvezményes csomagok kidolgozása összetett oktatási-megoldásszállítási projekthez.

Helyszín

Oktatóközpontunk a XI. kerületben (1117 Budapest, Budafoki út 56.), a festői Kopaszi-gát közelében, a South Buda Business Park irodaházban található, ahol a legmodernebb környezetben várjuk ügyfeleinket.

Megközelítés:

Tömegközlekedéssel: 4-es metróval a Kelenföldi vasútállomástól 103-as autóbusszal (Hengermalom út végállomásig); A Móricz Zsigmond körtértől 33-as autóbusszal (Nagytétény, Chinoin felé) Kelenföldi Erőmű megálló; A belvárosból a 17-es vagy a 47-es villamossal az Etele út/Fehérvári út megállóig, majd a 103-as autóbusz Hengermalom- Budafoki út végállomásig; 1-es villamossal (Hengermalom út / Szerémi út megállótól 5 perc séta).

Gépkocsival: a pesti oldal felől érkezőknek a Rákóczi híd (régi neve Lágymányosi híd) Budafoki út. Budáról a Bartók Béla út felől, vidékről (Érd, Budaörs) az Egér út felől, vagy a Kelenföldi központ, Etele út, Hengermalom út felől közelíthető meg. Parkolási lehetőség: a környező épületek mellett található nyilvános parkolókban (Tesco parkoló, vagy OMV/McDonalds parkoló), vagy a Hengermalom utcában díjmentesen lehetséges. Fizetős parkolás az irodaház mélygarázsában lehetséges, a Hengermalom útról való beállással, díja 300 Ft/óra.

Címünk: Training360 oktatóközpont
South Buda Business Park irodaház A épület
1117 Budapest, Budafoki út 56., 3. emelet

Infrastruktúra

Tizenkét korszerűen felszerelt, 12-16 fő befogadására képes számítógépes tanterem és egy számítógép nélküli, menedzsment és vezetői képzésekre kialakított terem áll hallgatóink rendelkezésére. Minden terem projektorral, flipchart táblával felszerelt és légkondicionált. Vizsgaközpontunkban hat vizsgahelyet alakítottunk ki. Az emeleten ingyenes hálózatos és vezetéknélküli (WIFI) internet csatlakozási lehetőség van.

A képzésekkel és vizsgákkal kapcsolatos ügyeket a tágas előtérben intézhetik a résztvevők, ahol a kényelemről is gondoskodunk! A képzések szünetében frissítőket, kávét és sós/édes süteményt biztosítunk.

Cégadatok

Cégnév: Training360 Kft.
Cím: 1117 Budapest, Budafoki út 56., South Buda Business Park, III. emelet
Adószám: 23150041-2-43
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-970992
Statisztikai számjel: 23150041-8559-113-01
Bankszámlaszám: DÉL TAKARÉK Szövetkezet, 50300147-15306405
Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-000398/2014 (korábban 00130-2011)

Évenként lebonyolított képzések és résztvevők száma

Év Képzések száma Résztvevők száma
2011 148 802
2012 282 1107
2013 671 3282