E-learning

A tantermi képzések mellett a huszonegyedik század tanulási szokásainak megfelelően számos elektronikus tananyag is elérhető kínálatunkban, melyek segítségével jelentősen növelhető a tanulás hatékonysága, és sokkal testreszabhatóbbá válik az ismeretek megszerzése mindenki számára.

Sajátfejlesztésű e-learning tananyagok

A Training360 sajátfejlesztésű tananyagai rövid, magyar nyelvű videókból állnak, melyek az informatika felhasználói és szakmai területeit mutatják be. Sajátfejlesztésű tananyagaink közt megtalálható számos hasznos képzés az Office felhasználói ismeretektől kezdve, a SharePoint üzemeltetésen át, a Java fejlesztésig.

Ismerje meg sajátfejlesztésű e-learning tananyagainkat!

Hivatalos e-learning tananyagok

Sajátfejlesztésű e-learning tananyagaink mellett elérhetők kínálatunkban a legnagyobb IT cégek hivatalos elektronikus tananyagai is, így akik hivatalos anyagok segítségével szeretnék fejleszteni magukat, azok is megtalálják nálunk, amit keresnek.

Ismerje meg hivatalos e-learning tananyagainkat!

Training360 mentorált képzések

A mentorált képzés ötvözi a tantermi oktatás és az e-learning tananyagok előnyeit. A tantermi képzések korlátozottan biztosítanak lehetőséget arra, hogy a résztvevők saját tempójukban haladjanak a tanfolyam anyagával. Ezt a problémát hidalják át a mentorált tanfolyamaink, ahol tantermi keretek közt a hallgatók saját tempójukban sajátíthatják el oktatóvideókon keresztül az általuk választott képzés anyagát, és mindeközben bármikor segítséget kérhetnek a résztvevőket segítő oktatótól.

Ismerje meg induló mentorált képzéseinket!

Egyedi e-learning megoldások és szolgáltatások

Amennyiben a rendelkezésre álló anyagaink közt nem találja meg amire szüksége van, vagy éppen teljesen egyedi e-learning anyagot szeretne cége számára, szívesen segítünk annak elkészítésében a tervezéstől a megvalósításon át egészen annak bevezetéséig.

Tudjon meg többet egyedi e-learning megoldásainkról!