Adaptív tréningek IT tanfolyamok
IT vezetői tanfolyamok
Training360 Informatikai Fejlesztői
Karrier Start Program
Office képzési megoldások
 
Szolgáltatásaink

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Skip Navigation LinksFőoldal Szolgáltatásaink Tudásfelmérés és elemzés

Előzetes tudásfelmérés

Az előzetes tudásfelmérés célja a tanfolyamra jelentkező korábban megszerzett ismereteinek, készségeinek és gyakorlati tapasztalatainak a megvizsgálása és értékelése, illetve ezek összevetése a kiválasztott képzés során megszerezhető kompetenciákkal.

Az előzetes tudásfelmérés folyamata és eredménye segíti a képzésre jelentkezőt abban, hogy tudatosodjon benne, hogy hol tart a tanfolyam megkezdése előtt, milyen - formális vagy informális módon - megszerzett kompetenciái vannak már a kiválasztott szakmával kapcsolatosan. Ezek alapján eldönthető, hogy az adott képzés elvégzése szükséges-e (mentesség), vagy előtte további tanfolyamok elvégzése indokolt.

Vállalati képzések esetében a szolgáltatás célja egyúttal a tanulócsoportok tudásszintjéhez igazított tanmenet biztosítása, tananyagok testreszabása, és ahol ez lehetséges, homogén tudásszintű csoportok kialakítása.

Ezen folyamat támogatásához rendelkezünk mind papíralapú, mind rugalmasan és gyorsan kezelhető webalapú felmérő/értékelő rendszerrel. Igény esetén gyakorlati tudásfelmérést is végzünk. Testreszabott tanfolyam esetén a szükséges tudásfelmérőket külön elkészítjük.

Meghirdetett képzések esetében az előzetes tudásmérést a letölthető jelentkezési lapon lehet igényelni. Meghirdetett képzések esetében az előzetes tudásmérés díja 20.000 Ft+ÁFA, az igényt a képzés kezdete előtt legalább 10 nappal kérjük jelezni. További részleteket tanfolyami feltételeink tartalmaznak. Vállalati ügyfelek esetében, csoportos, egyedi képzések esetében a tudásfelmérés díját egyedileg, külön ajánlatban állapítjuk meg.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...