Testreszabott megoldások

A Training360 célja nem elsősorban csak oktatások lebonyolítása, hanem összetett, az egyén és a vállalatok igényeihez igazodó, testreszabott oktatási megoldások szállítása és kidolgozása valamint ezekhez kapcsolódó szolgáltatások biztosítása az igényfelméréstől, tudásszint felméréstől kezdve az oktatásszervezésen át az értékelésig.

Valamennyi meghirdetett tanfolyamunk elérhető testreszabott formában is, vagyis a képzések anyaga, tematikája és óraszáma a megrendelő igényeinek megfelelően alakítható. Testreszabott képzés igényelhető olyan tanfolyamok esetében is, melyek nem publikusak, vagy csak igény esetén indíthatók.

Milyen előnyökkel jár a testreszabott tanfolyam?

 • A képzések a megrendelő által biztosított helyszínen vagy helyszíneken is kivitelezhetőek. Igény esetén az oktatáshoz szükséges infrastruktúrát is biztosítani tudjuk Training360 repülő osztályterem csomagunk keretében!
 • Az oktatás több csoport, vagy több hallgató és/vagy kihelyezett képzés esetén lényegesen kedvezőbb anyagi konstrukciókkal valósítható meg.
 • Testreszabott tematika és oktatási anyag állítható össze, mely anyagban maximálisan illeszkedik az igényekhez és rövidebb ideig tart, mint a meghirdetett kurzusok.
 • Igénybe vehetőek menedzselt tréning szolgáltatásaink, melyek az oktatási projekt valamennyi szakaszában segítséget nyújtanak a színvonalas és hatékony oktatás megvalósításában, koordinálásában, értékelésében.
 • Lehetőség van olyan speciális oktatási megoldások megvalósítására is, melyek a hagyományos oktatásoknál nem kivitelezhetők (pl. e-learning anyagok alkalmazása).
 • A testreszabott oktatások - mivel az oktatás csak a cég hallgatóinak történik- sokkal hatékonyabbak, ráadásul lehetőség van olyan kérdések, témák megvitatására, melyek a való életben is előfordulhatnak vagy előfordulnak (konzultáció).
 • Az egyes témákban utólagos konzultáció és támogatás is igény bevehető, így bárminemű kérdés, probléma gyorsan és rugalmasan lekezelhető, megoldható.

Menedzselt tréning szolgáltatások

A menedzselt tréning szolgáltatások célja, hogy a képzések szervezésével, előkészítésével, lebonyolításával és értékelésével, utókövetésével kapcsolatos teendőket, terheket levegye az ügyfél illetve a cégek vezetőinek válláról. A Training360 az alábbi szolgáltatásokkal tudja segíteni céges megrendelőit:

 • Oktatási szaktanácsadás: oktatási vezetők, képzési felelősök, humánpolitikai szakemberek számára ingyenes szakmai és képzési tanácsadást biztosítunk, melynek segítségével a dolgozók részére testreszabott, a cég informatikai infrastruktúrájához és profiljához legjobban illeszkedő oktatási konstrukciók, stratégiák és képzési menetek összeállítására van lehetőség. Ismertetjük továbbá a lehetséges anyagi támogatási lehetőségeket, kedvezményes konstrukciókat is.
 • Előzetes tudásszintfelmérés: a tanfolyamon résztvevők tudásszintjének felmérése csoportbeosztáshoz és/vagy a tematika optimális kialakításához. Rendelkezünk mind papíralapú, mind rugalmasan és gyorsan kezelhető webalapú felmérő/értékelő rendszerrel. Igény esetén gyakorlati szintfelmérést is végzünk. Testreszabott tanfolyam esetén a szükséges tudásszintfelmérőket külön elkészítjük.
 • Tematika testreszabása, tananyagfejlesztés: számítógépkezelési és Office témákban egymásra épülő, modulrendszerű tananyaggal rendelkezünk, így azok különböző igényekhez is illeszthetők, illetve testreszabhatóak. Más témákban a hivatalos, saját és vásárolt tananyagokból tudjuk igény szerint összeállítani és testreszabni, kiegészíteni az anyagot.
 • E-learning tananyagok alkalmazása: igény esetén a hagyományos, oktató által vezetett tanfolyamokat kiegészítve, multimédiás, online tananyagokat is kínálunk, illetve fejlesztünk Office témában. Önállóan vagy vállalati szerverre feltelepítve a cég dolgozói rugalmasan, saját tempóban, önállóan is feldolgozhatják a tananyagot, kiegészítve akár az oktató által vezetett gyakorlati képzéseket, konzultációkat.
 • Helyszíni tanfolyam előtt konzultáció: amennyiben nincs igény vagy szükség előzetes tudásszintfelmérésre, az oktatásba épített 1-2 órás, az oktató és a hallgatók közötti kötetlen megbeszélés, konzultáció formájában lehetőség van az igényeket pontosítani, optimalizálni és ezek alapján rugalmasan (valós időben) alakítani a tematikát.
 • Oktatás lebonyolítás: az oktatások lebonyolításához szükséges erőforrás menedzsment biztosítása, tervezése, logisztikai feladatok ellátása (kihelyezett, vagy több helyszínes oktatási projektek esetében).
 • Számonkérés, értékelés: igény esetén a tanfolyam hatékonyságát és az anyag elsajátítását mérő tesztek, házivizsgák vagy feladatok kidolgozását és értékelését is vállaljuk. Emellett hivatalos Pearson VUE vizsgák keretében is számot adhatnak a résztvevők tudásukról. Ezen vizsgákhoz igény esetén külön vizsgafelkészítő konzultációt is tudunk biztosítani. A képzések színvonalát, minőségét a résztvevőkkel kitöltött kérdőívekkel folyamatosan mérjük, és az eredményeket igény esetén ügyfelünk részére is eljuttatjuk.
 • További konzultáció, támogatás: vizsgafelkészítő konzultációkat, további egyedi vagy csoportos oktatásokat és konzultációkat is biztosítunk. Összetett, nagyvállalati Office 2007/2010 rendszerek bevezetését, nagyvállalati dokumentációs sablonok készítését, tervezését, Office csoportmunka-támogató rendszerek testreszabását, konfigurálását is vállaljuk egyeztetést követően.

Training360 repülő osztályterem – tanfolyamok bárhol, bármikor

Használja ki a testreszabott, cégénél lebonyolított képzések előnyeit! Ráadásul mostantól az infrastruktúrával sem kell törődnie!

Training360 repülő osztályterem csomagunk keretében csúcsminőségű notebook-okra vagy desktop gépekre, hálózat access pointra és nyomtatóra épülő mobil tantermünk segítségével bármilyen tanfolyam lebonyolítható saját helyszínen, az egyszerűbb Office képzésektől egészen az erőforrás igényes IT tanfolyamokig.

Önnek csak a helyszínt (terem, flip-chart tábla, esetleg projektor és tanfolyamtól függően az internet hozzáférést) kell biztosítani, a többi a mi dolgunk! A szolgáltatás az ország teljes területén, három munkanapon belül is elérhető, előzetes egyeztetést követően. Rendeljen több napot vagy tanfolyamot egyszerre, és akár díjmentesen is hozzájuthat a Training360 repülő osztályterem szolgáltatáshoz!

A szolgáltatás csak oktatással együtt vehető igénybe, melynek időtartama minimum 2 nap. A további részletek felől keresse munkatársainkat, kérje ajánlatunkat!