Online

Hírlevél feliratkozásHírlevél feliratkozás

Ha értesülni szeret­ne ak­ció­ink­ról, új tan­fo­lya­ma­ink­ról, irat­koz­zon fel hír­le­ve­lünk­re!

Skip Navigation LinksFőoldal Training360 online tanfolyamok Training360 Online tanfolyamok - tudnivalók

Training360 Online - tanfolyami tudnivalók

Mi ez az egész?

Röviden: online tudásépítő. A legnépszerűbb, aktuális IT témákban szerezhetsz naprakész, gyakorlati ismereteket tapasztalt oktatóink előadásában, rugalmas időbeosztásban, kedvező áron.

Hogyan zajlik egy élő online képzés?

Az adások élőben (online), interneten keresztül zajlanak, tehát bárhonnan követhetők. Az élő adás megállítható, visszatekerhető. Kérdéseidet egy fórumon teheted fel, melyeket élőben, vagy az előadást követően írásban válaszolunk meg. Az adásokat rögzítjük, így később is visszanézhetők.

Mikor vannak a tanfolyamok és milyen hosszúak?

A tanfolyamok témától függően 8-40 órásak, de vannak ennél rövidebb beharangozó képzések is vagy ingyenes, vagy nagyon olcsó nyílt napok is. A tanfolyamok heti 1-2 alkalommal kerülnek lebonyolításra 2-3 órás blokkokban, képzéstől függően délelőtt vagy délutánonként (munkaidő után).

Mi van, ha nem tudok részt venni az egyik előadáson?

Az élő adásokat rögzítjük, melyek anyagát 2 munkanapon belül elérhetővé tesszük számodra weboldalunkon. Belépést követően bármikor online (mint egy YouTube videót) megtekintheted, újranézheted, tehát nem maradsz le semmiről.

El tudom érni a korábbi, már lezajlott online képzéseket is?

Igen. Ha lemaradtál egy-egy számodra érdekes vagy hasznos online képzésünkről, a korábbi tanfolyamok élő előadásainak teljes anyagát a kapcsolódó gyakorlatokkal, feladatokkal, virtuális laborkörnyezetekkel (ahol ez szükséges és elérhető, adott ideig), fórum támogatással együtt egy csomagban (videós csomag) is megvásárolhatod.

Meddig érem el az előadásokat?

Az élő online tanfolyamok előadásait a képzés végétől számított 3 hónapig érheted el. A korábbi tanfolyamok rögzített anyagát (videós csomag) a vásárlástól számított 6 hónapig érheted el. Igény esetén a videós anyagokhoz (előadások) a hozzáférést díjmentesen meghosszabíthatod.

Milyen anyagokat kapok az online képzésekhez?

A saját fejlesztésű online tanfolyamok anyaga maga a visszanézhető videós anyag. Képzéstől függően ezekhez megkapod még a gyakorlatok elvégzéséhez szükséges állományokat, és ahol szükséges és elérhető, a szoftverek próbaváltozatára épülő, letölthető virtuális laborkörnyezeteket, állományokat.

Mire van szükségem, hogy részt tudjak venni az online tanfolyamokon?

Rendszer-követelmények

Az előadások követéséhez egy középkategóriás számítógép (desktop vagy laptop), fejhallgató (vagy hangszóró), és legalább 1 Mbps (javasoltan 2 Mbps) szabad letöltési sávszélességű internetkapcsolat szükséges.

A gépen Windows XP SP3 vagy magasabb operációs rendszer szükséges, Silverlight 5.1 alapú böngészővel, lokális rendszergazda jogokkal szükséges. Javasolt, hogy az előadás és a gyakorlatok kényelmes, párhuzamos közvetéséhez széles képernyős monitort vagy két monitort használj. (Például egy laptop saját képernyője és egy plusz monitor tökéletes.) A tanfolyamok nagy része iPad3+ tableten is követhető.

Az online képzések gyakorlatainak elvégzéséhez szükséges virtuális környezetet és/vagy a szoftverek próbaverzióját biztosítjuk. Ezeket a képzés előtt töltheted le az instrukciókkal együtt. A virtuális gépek (időkorlátosan) tartalmaznak minden szoftvert, eszközt. A virtuális környezet futtatásához fontos, hogy a számítógéped - tanfolyamtól függően - megfelelő teljesítménnyel (processzor és memória) rendelkezzen. A pontos technikai feltételek az adott tanfolyam leírásában találhatók. A virtuális gép működéséről, előkészítéséről, és használatáról külön is tájékoztatunk mindenkit.

Szükséges-e valamilyen előképzettség a tanfolyamokhoz?

A szükséges előképzettséget a tanfolyamok leírása tartalmazza részletesen. A kezdő tanfolyamokhoz alapszintű számítógépes ismeret is elegendő. Oklevél, minősítés, diploma, stb. nem előfeltétel.

Milyen nyelven zajlanak az előadások?

Az előadások magyar nyelven zajlanak, a használt tanfolyami környezetek vagy források viszont angol nyelven lehetnek, ezért hasznos az angol nyelv alapfokú, dokumentumolvasás-szintű ismerete.

Hogyan tehetem fel a kérdéseimet?

A tanfolyamhoz egy chat-fórum rendszer is kapcsolódik, melyen élő adásban chaten, ezt követően pedig fórumon vagy oktatónknak e-mailben teheted fel kérdéseidet. A rendszeren keresztül, az élő adásokban további interaktivitásban is részt vehetsz (pl. tesztek, szavazások) és a gyakorlatokhoz kapcsolódó kisebb állományokat is innen töltheted le.

Kik tartják ezeket a tanfolyamokat?

A tanfolyamok magas szakmai minőségére az adott terület szakértői, nemzetközi minősítésekkel, sok éves oktatási- és gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakemberek nyújtják a garanciát.

Tudnivalók

Hogyan jelentkezhetek, rendelhetek?

A folyamat nagyon egyszerű: az időponttal meghirdetett élő képzésekre regisztrációt követően a weboldalunkon tudsz online jelentkezni. Egyszerre több tanfolyamon is részt vehetsz, ehhez külön-külön szükséges jelentkezned. A jelentkezésről és egyéb tudnivalókról e-mailben értesítünk. Az online videós csomagok esetében szintén regisztrációt követően tudsz rendelni weboldalunkon keresztül.

Mennyibe kerülnek az online tanfolyamok?

Az online tanfolyamok a rendhagyó és egyszerűbb lebonyolítási módja miatt jelentősen kedvezőbb áron érhetők el, mint a hasonló tantermi képzések.

A saját fejlesztésű online tanfolyamok esetében a díjak céges megrendelések esetén nettó, magánszemélyek (pl. iskolai hallgatók) esetén bruttó összegek, azaz ha magánszemélyként jelentkezel, jelentős kedvezményben részesülsz. Egyes bemutató tanfolyamok, nyílt napok ingyenesek is lehetnek. Ha több képzésre jelentkezel vagy ismerősöd, munkatársad is jelentkezik ugyanazon képzésre, további kedvezményben részesülhettek; egyedi ajánlatért keresd munkatársainkat.

Hogyan tudok fizetni?

Az online tanfolyam díját a rendeléskor bankkártyával online, kiküldött díjbekérőnk illetve számlánk alapján átutalással, vagy személyesen bankkártyával és készpénzben tudod fizetni.

Hivatalos vizsgákra felkészítenek-e a képzések?

A legtöbb saját fejlesztésű online tanfolyam anyaga nem elegendő adott vizsgára, de vannak olyan tanfolyamok is, melyek vizsgafelkészítő konzultációval zárulnak, és nemzetközi vizsgák megszerzését is támogatják (ezeket a képzés leírásánál jelezzük).

Hogyan tudhatom meg, hogy milyen online tanfolyamok fognak indulni, megjelenni a közeljövőben?

Iratkozz fel a Training360 tájékoztató levelére, és az újdonságokról, akciókról e-mailben értesítünk, vagy kövesd a híreket Facebook oldalunkon!

További kérdéseimmel kihez fordulhatok?

Ha kérdéseidre itt nem kaptál választ, vagy további információra lenne szükséged, keresd munkatársunkat:

Fotó
Cserhalmi Lili
oktatásszervező
Telefon+36 1 880 0051
Fax+36 1 880 0041
Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...