Office

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Skip Navigation LinksFőoldal Office Office és Windows verzióváltást támogató megoldásaink

Office és Windows verzióváltást támogató megoldásaink

A leggyakrabban használt irodai szoftver, az Office legújabb verziója a 2013-as, mely szolgáltatásainak minőségében, hatékonyságában megelőzi elődeit, de még a napjainkban leggyakrabban használt 2010-es verziót sem vezette be minden vállalat.

A Windows XP támogatása 2014-ben megszűnt, vállalati körben a Windows 7 és a Windows 8.1-re történő átállás a leggyakrabb.

Egy szervezetben általában a Windows és az Office azok a szoftverek amivel a legtöbb (és legkülönbözőbb felhasználói szintű) felhasználó dolgozik, ezért egy verzióváltás nehézségeire érdemes alaposan felkészülni.

Különösen igaz ez a 2003-as verzióról a 2010-es vagy 2013-as átállás vagy az XP-ről történő verzióváltás esetén, hiszen itt ezekben az esetekben a szoftver felülete olyan jelentős változásokon esett át, hogy a felhasználók mindennapi munkájában jelentős fennakadásokat okozhat, az évek során berögzült rutinok nem működnek, más logika alapján épül fel a kezelőfelület.

A Windows verzióváltás oktatási támogatása egy szükséges, de szűkebb tudásterület, a legtöbb ügyfelünknél ezt egy speciálisan erre kifejlesztett e-learning tananyag felhasználásával javasoljuk megoldani. A Windows átállás szinte mindig Office verzióváltással is jár, ezért az új Windows használatáról szóló tudásanyag könnyedén integrálható az ennél szélesebb körű támogatást kívánó Office átállás oktatásokba.

Az Office verzióváltás folyamatának lehetséges fázisai az elérendő célok mentén így foglalhatóak össze:

  • A verzióváltás zökkenőmentesítése
  • Tudásszint homogenizáció
  • Tudásszint növelés

Nincs két egyforma szervezet, ezért nincs két egyforma Office verzióváltás program sem, a szervezet mérete, a verzióváltás ütemezése, a felhasználói körök azonosítása és az e szerinti szegmentálás után, a speciális igények figyelembe vételével minden esetben egyedi megoldáscsomag-javaslatot állítunk össze online és offline eszközeinkből.

Az Office verzióváltást segítő eszközeink:

Office 2010, 2013 és Office 365 átállás e-learning tananyag

Az új verzió felépítésének a logikáját bemutató rövid képernyővideókból áll az Office 2010 és 2013 átállás e-learning tananyag modul, mely azokat az alapvető fontosságú információkat tartalmazza, melyet az összes Office felhasználónak feltétlenül tudnia érdemes. A videókon az új verzió vonzó, új szolgáltatásai is érintőleges bemutatásra kerülnek, mellyel felkelthető a felhasználók érdeklődése, motiváltak lesznek az új verzió minél mélyebb megismerésében. Nagy felhasználószámmal (100+) rendelkező szervezetek számára kiemelten ajánljuk!

Office átállás tantermi tréning felhasználóknak

Az egyedi igények szerint testreszabott 1-3 napos tréning, melyben a leggyakrabban használt szoftverek (Excel, Word, PowerPoint, Outlook) mindennapi használata során tapasztalható változások bemutatásával készítjük fel a felhasználókat új verzióval történő munkára.

Office átállás tantermi tréning kulcsfelhasználóknak
(IT, helpdesk, kiemelt felhasználók)

A 2-4 napos oktatás nem csak az új verzió újdonságait mutatja be a felhasználói szintnél alaposabban, hanem legtapasztaltabb oktatóinktól arról is hallhatnak, melyek a legkritikusabb pontok az átállás folyamatában, melyek a leggyakrabban problémát okozó változások és hogyan a leghatékonyabb ezt a felhasználók felé kommunikálni, ezeket kezelni.

Office átállás konzultáció, coaching vezetőknek

A legelfoglaltabb vezetőknek is szükségük van az új verzió használatával kapcsolatos alapszintű ismeretekre, a legmunkaidő-barátabb, leghatékonyabb megoldás számukra az egyéni konzultációs formájú képzés, itt egy az egyben csak az ő mindennapi munkájukra hatással lévő változásokról van szó, sőt kiemelt konzulenseink a gyakran használt munkaanyagok kezelésében is segítséget nyújtanak.

Élő helpdesk, telefonos vagy e-mailen helpdesk szolgáltatás

A verzióváltást követő napok feszültségét jelentősen oldhatja, az IT csapat túlterheltségét jelentősen csökkentheti helpdesk szolgáltatásunk, mely személyes, telefonos vagy e-mailen keresztüli segítségnyújtással reagál a felhasználók azon problémáira, mellyel az új verzió használata során az első napokban találkoznak.

Office 2010 és 2013 e-learning tananyag

Mind önálló, mind vegyes formában (blended learning) használható feladatközpontú e-learning tananyagunk, mely az Office legnépszerűbb (Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Access) szoftvereinek hatékony használatához nyújt támogatást. Kiválóan alkalmas az új belépők oktatására, a szervezet általános tudásszint növelésére.

Office 2010 e-learning
Office 2013 e-learning

Tematikus, tudásnövelő tréningek

Az Office átállást követően érdemes az új verzió hatékonyabb használatában már motivált felhasználók részére tematikus követőtréningek szervezése, kiemelten azoknak a felhasználóknak, akik szinte kizárólag az Office egy szoftverét (pl. Excel) használják.

Az Excel, a Word, a PowerPoint és az Outlook szoftverek tudásnövelő oktatásai vegyes, blended learning formában, munkaidőbarát, gazdaságos formában is elérhetőek!

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...