VMware
Hagyományos Hagyományos
Azonosító VCP6.5
Ár (nettó/fő) 640 000 Ft
Hossz 80 óra (10 nap)

Figyelem!Figyelem!

2018 feb­ru­ár­já­tól meg­vál­to­zik a VMware ok­ta­tá­si mo­dell­je és á­ra­zá­sa, a VMware ál­tal köz­pon­ti­lag meg­ha­tá­ro­zott egy­sé­ges tan­fo­lya­mi á­rak ke­rül­nek ki­a­la­kí­tás­ra a kö­zép-ke­let-e­u­ró­pa­i ré­gi­ó or­szá­ga­i­ban.

A meg­hir­de­tett i­dõ­pon­tok nem je­len­te­nek a­u­to­ma­ti­kus in­du­lást, en­nek fel­té­te­le a kép­zé­sek ga­ran­tált i­ndí­tá­sá­hoz szük­sé­ges mi­ni­má­lis hall­ga­tó­i lét­szám meg­lé­te.
Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok Hivatalos VMware tanfolyamok Tanfolyam

VMware vSphere 6.5 rendszerüzemeltető tanfolyami csomag extra videós hozzáféréssel (VCP6.5)

vSphere 6.5 Install, Manage, Configure és Optimize and Scale csomag

A tanfolyam célja

Legyél a VMware alapú szerver virtualizáció szakértője! A tanfolyamsorozat elvégzésével képes leszel közép- és nagyvállalati VMware vSphere alapú rendszerek telepítésére, konfigurálására, üzemeltetésére és optimalizálására. A csomagot már a legfrissebb vSphere 6.5 termékhez kapcsolódóan érheted el. A tanfolyamok segítségével felkészülhetsz a VMware Certified Professional (VCP) Data Center Virtualization 6.5 minősítés megszerzéséhez szükséges két vizsgákra is.

A tanfolyamok során megismered a VMware új, vSphere 6.5 rendszerének (ESXi 6.5 és VMware vCenter Server 6.5) telepítését, konfigurálását, menedzselését, skálázható vSphere rendszerek kiépítését, teljesítmény optimalizálását és alapvető hibafelderítési feladatait.

A csomag tartalma:

  • 2 darab ötnapos hivatalos VMware tantermi tanfolyam
  • Hivatalos VMware e-tananyagok
  • A képzésekhez kapcsolódó magyar nyelvű új online videós anyaghoz (VS-ICM6.5) 3 hónapos hozzáférés

A képzést megrendelheted NAS csomagban is, bővített 6 hónapos online videós hozzáféréssel. A csomag a vizsgákat nem tartalmazza. Ha szeretnél vizsgát is a csomagba, kérjük keresd munkatársainkat egyedi ajánlatért!

További csomagajánlatokat és a rendelesi információkat itt találod.

Szükséges előképzettség

Windows Server vagy Linux/UNIX operációs rendszer üzemeltetési ismeretek és gyakorlat, alapvető virtualizációs és storage fogalmak ismerete. Mivel a tananyagok angol nyelvűek, ezért alapfokú, dokumentumolvasás-szintű angol nyelvtudás szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik.

Tanfolyami tematika

A csomag az alábbi két hivatalos VMware üzemeltetői tanfolyamra épül,összesen 10 napban. Az egyes tanfolyamok rugalmas időbeosztásban, 3-4 hetente kerülnek lebonyolításra.

Az egyes tanfolyamok ütemezése:

A tanfolyamok lebonyolítása a fenti tanfolyami sorrend alapján történik az egyes képzések egymás utáni, meghirdetett időpontjaiban. A csomag kezdési időpontja a VS-ICM6.5-os képzés kezdési időpontját jelöli. További kérdések, vagy ütemezés pontosítás vagy egyedi ütemezés kérése esetén kérjük, keresd munkatársainkat!

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...