Certiport vizsgaközpont

A Certiport az oktatási és vizsgamegoldásairól híres Pearson VUE cég alatt működő szervezet, melynek feladata, hogy elsősorban a nemzetközi, kiemelt felhasználói valamint alapszintű technikai / informatikai vizsgákat és minősítéseket tegye népszerűvé és elérhetővé az érdeklődők számára.

A Certiport vizsgaközpont legkeresettebb vizsgái és minősítései a Microsoft Office Specialist, a Microsoft Technology Associate és az Adobe.

A minősítések megszerzését mindenki részére (diákok, álláskeresők, munkavállalók) ajánljuk, aki szeretné elindítani és támogatni karrierjét egy nemzetközi, a világon mindenhol elfogadott bizonyítvánnyal.

A Certiport vizsgaközpont nyitva tartása

Alapesetben minden második héten, pénteken, 9:00 és 16:30 között tart nyitva. A meghirdetett vizsganapjaink a következők:

 • 2019. december 13.
 • 2020. január 10.
 • 2020. január 24.
 • 2020. február 7.
 • 2020. február 21.
 • 2020. március 6.
 • 2020. március 20.
 • 2020. április 3.
 • 2020. április 17.
 • 2020. május 15.
 • 2020. május 29.
 • 2020. június 12.
 • 2020. június 26.
 • 2020. július 10.
 • 2020. július 24.
 • 2020. augusztus 7.
 • 2020. szeptember 4.
 • 2020. szeptember 18.
 • 2020. október 2.
 • 2020. október 16.
 • 2020. október 30.
 • 2020. november 13.
 • 2020. november 27.
 • 2020. december 11.

A vizsgák helyszíne

Certiport vizsgaközpontunk az oktatóközponttal megegyező helyszínen található, ahol a legmodernebb környezetben várjuk ügyfeleinket.

Címünk: Training360 oktatóközpont
South Buda Business Park irodaház A épület
1117 Budapest, Budafoki út 56., 3. emelet

Tömegközlekedéssel a 103 33 133E buszokkal vagy az 1 47 41 17 villamosokkal (kb. 10 perc séta után) lehet hozzánk eljutni. Vizsgaközpontunk megközelíthető gépkocsival a Lágymányosi (Rákóczi) híd vagy a Petőfi híd felől, valamint a Balatoni útról és M7-es autópályáról is. Az épület körül a parkolás díjmentes, parkolásra az Újbuda Center parkolójában is lehetőség van 1,5 óráig díjmentesen.

Jelentkezés a Certiport vizsgákra

A jelentkezési lap elküldése előtt érdeklődjön a szabad időpontokról telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen, mivel bizonyos időszakokban a vizsgaközpont betelhet.

Az időpont egyeztetést követően a Training360 által kibocsátott online vagy offline vizsgajelentkezési lap elküldésével tudja jelentkezését véglegesíteni, legkésőbb a választott dátum előtt két munkanappal.

A vizsgákat csak a jelentkezési lap beérkezése után tudjuk regisztrálni. A regisztrációját minden esetben visszaigazoljuk. Ha ezt az értesítőt a vizsgát megelőző napig nem kapja meg, akkor kérjük, mindenképpen keresse meg kollégánkat.

A vizsgára jelentkező a vizsgajelentkezési lap elküldésével tudomásul veszi a Training360 Kft., a Certiport valamint a szponzor cégek (akiknek a vizsgáját leteszi) adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát. A vizsgaközpontok és szponzor cégek szabályzata a vizsgaközpontok és szponzorcégek weboldalán találhatók. További kérdések esetén, kérjük, keresse a Training360 Kft. munkatársait.

A vizsgaidőpont módosítása, vizsga lemondása

Amennyiben szeretné a vizsga időpontját módosítani vagy esetleg törölni, kérjük, hogy legkésőbb 36 órával a vizsga előtt, írásban jelezze azt kollégánknak.

Amennyiben betegség miatt kerül módosításra az időpont, abban az esetben legkésőbb a vizsga napján keressen meg minket, mivel bizonyos esetekben lehetőség van a halasztásra. Ha a megadott időn belül nem jelez vissza, és a vizsgán nem jelenik meg, a teljes vizsgadíjat ki kell fizetni.

Vizsgadíjak

A vizsgadíjak befizetése cégek esetén történhet készpénzzel, vagy egyeztetést követően átutalással, magánszemélyek esetében a vizsga napján készpénzzel vagy bankkártyával.

Mindegyik esetben lehetőség van vizsga voucherek beszámítására, azonban kérjük, hogy a voucher számot és lejárati időt minden esetben a jelentkezési lap megfelelő rovatában tüntesse fel. A kuponokat a vizsgát követően, vagy azok lejárati napját követően érvényesíteni nem tudjuk.

A vizsgaárak az árfolyamok változása miatt változhatnak, ezért az aktuális árakért kérjük, keresse kollégánkat! Amennyiben több vizsgát rendel meg egyszerre, kérje egyedi ajánlatunkat!

A vizsga napja

Kérjük, hogy a vizsgaközpontba a leegyeztetett és visszajelzett időpontja előtt legkésőbb 20 perccel jelenjen meg, hogy a szükséges adminisztrációt el tudjuk végezni.

Személyazonosság igazolására alkalmas igazolványt (pl. személyigazolvány, jogosítvány, útlevél).

A vizsga megkezdése előtt el kell fogadnia a Certiport vizsgaszabályzatát, illetve személyes tárgyait zárt szekrénybe kell elhelyezni. Ezt követően foglalhatja el a helyét a vizsgagépnél, illetve kapja meg a jegyzeteléshez szükséges laminált lapokat és tollat.

Sikeres vizsga befejeztével az eredmények a vizsgázó profiljába mentődnek. A szolgáltató (pl. Microsoft) hivatalos vizsgabizonyítványát általában a vizsgától számított 3-5. munkanapon, a legtöbb szolgáltató esetében PDF formátumban kapja meg (vagy töltheti le).

Certiport vizsgaszabályzat

A vizsgák a Training360 Kft. vizsgatermében, számítógép előtt, angol nyelven zajlanak. A vizsga megkezdése előtt a vizsgázónak igazolnia kell magát (fényképet és aláírást tartalmazó igazolványokkal) és aláírásával el kell fogadnia a Certiport vizsgaközpont előírásait, és vizsgázási rendjét.

A vizsga ideje alatt a vizsgázók kamerás vagy személyes (proktor) megfigyelés alatt állnak. A vizsga alatt a többi vizsgázóval beszélgetni, képernyőjüket figyelni, hangosan gondolkozni nem szabad.

A vizsgaközpontba tilos bevinni: jegyzeteket, kézikönyveket vagy segédanyagokat, laptopot, notebookot, PDA-t, programozható számológépet, mobiltelefont, táblagépet, fényképezésre vagy videó készítésre alkalmas eszközöket, valamint tárcát, órát, táskát, kabátot. A vizsgázó mindezeket a vizsga időtartama alatt zárható szekrényben tudja elhelyezni.

Amennyiben a vizsga szolgáltatója az adott vizsgánál a felsoroltak közül bármelyik eszköz használatát engedélyezi, ebben az esetben a vizsgaadminisztrátor a vizsgázót erről tájékoztatja. Egyes, nem informatikai tesztek alatt a vizsgaadminisztrátor által kiadott szótárt lehet használni.

A vizsgázó a vizsgaközpont által biztosított letörölhető laminált jegyzetlapokra készíthet jegyzeteket. A vizsgakérdéseket és válaszokat, a jegyzeteket, illetve a kiosztott anyagokat sem elvinni, sem lemásolni nem szabad.

A vizsga végeztével a vizsgázó egy példányban, lebélyegezve és aláírva megkapja a rendszer által kiadott vizsgaeredményt.

A fenti szabályok megsértése esetén az adminisztrátor a vizsgát felfüggesztheti, ami érvénytelen vizsgát, és további vizsgaeltiltást eredményezhet.