Adaptív tréningek IT tanfolyamok
IT vezetői tanfolyamok
Training360 Informatikai Fejlesztői
Karrier Start Program
Office képzési megoldások
 
Akciók
Skip Navigation Links

Akciók

CISA és CISM tanfolyamok, most Verbatim Secure Pro 64GB USB 3.0 pendrive-val!

CISA és CISM tanfolyamok, most Verbatim Secure Pro 64GB USB 3.0 pendrive-val!

A CISA és CISM minősítések a világ TOP10 legkeresettebb és legjobban fizetett biztonsági szakértői pozícióit biztosíthatják – mi pedig a vizsgákra felkészítő tanfolyamokat készítettünk el neked. A 3+2, illetve 2+2 napos, minősített szakértők által tartott képzéseinken mindenre fény derül, ami a nemzetközi vizsgákra való felkészüléshez szükséges. A tanfolyamok elektronikus tananyagát most egy 256-bit AES titkosítású Verbatim Secure Pro 64GB USB 3.0 pendrive-on adjuk oda neked, melyen a legnagyobb biztonságban tudhatod adataidat!

Miért keresik a CISA és CISM szakembereket?

Az informatikai szolgáltatások számának robbanásszerű növekedésével egyre fontosabb szerepet kap az információbiztonság, aminek köszönhetően egyre nagyobb igény mutatkozik az informatikai rendszerek auditálására, biztonságuk garantálására. Ez rendkívül nagy felelősséggel járó feladat, így fontos, hogy olyan szakemberek lássák el, akik ismerik és alkalmazni is tudják az elfogadott IT audit irányelveket. Az IT biztonsági szaktudás értékmérői a CISA és CISM minősítések: a Training360 tanfolyamai felkészítenek téged ezekre a vizsgákra, hogy elismert szakember válhasson belőled.

CISA auditor leszek
CISM menedzser leszek

Mi várható a CISA és CISM tanfolyamokon?

CISA: április 23-tól, CISM: április 26-tól.

Az ISACA Magyarországi Egyesülete által jóváhagyott és támogatott képzéseken a résztvevők tapasztalt, minősített szakértő oktatók előadásában érdekes, gyakorlatias példákon keresztül sajátítják el a CISA és CISM vizsga teljesítéséhez szükséges ismereteket. Megismerik az ISACA ajánlása szerinti biztonsági rendszerauditálási, rendszermenedzsment sztenderdeket és az auditálás, valamint az implementálás tervezési, végrehajtási folyamatait. Várunk tanfolyamainkon, hogy demonstrálhasd: biztonsági szaktudásod nemzetközi szintű!

Duplázd meg esélyeidet…

… tudásod elmélyítésére, és szerezz hivatalos, nemzetközileg is elismert Microsoft minősítést a legújabb technikákból! A Microsoft Certified Solutions Expert vagy Developer minősítések a megszerzett tudás mellett a minősítéssel rendelkező személy szakmai felkészültséget is tanúsítják, így a minősítéssel rendelkező szakemberek jóval könnyebben tudnak elhelyezkedni álmaik munkahelyén.

Jelentkezz február 15. és április 30. között legalább két meghirdetett Microsoft képzésünkre, és ajándékba kapsz egy Exam Retake-es vizsgautalványt, így tudásodról hivatalos Microsoft minősítést is szerezhetsz. Ráaádásul ingyenesen próbálkozhatsz még egyszer, ha elsőre nem sikerül a vizsgád.

Akciós feltételek: az ajánlat akkor érvényes, ha a két választott képzés közül legalább az egyik 5 napos tantermi képzés. Az akció a választott képzések indulása esetén vehető igénybe. Az Exam Retake akcióra a Microsoft feltételei érvényesek. https://global2.mindhub.com/mcp-voucher-terms

Hivatalos tanfolyamok bárhol, bármikor - Microsoft Official Courses On-Demand anyagok

Hogy szeretnéd saját magad beosztani a napod, hogy minden fontos dologra jusson időd, számodra a Microsoft On-Demand tananyag a legjobb választás. A Microsoft On-Demand megoldásokkal lehetőséged adódik arra, hogy a hivatalos elektronikus tananyaghoz bármikor hozzáférhess, így a kívánt tudást saját tempódban szerezhesd meg, és a problémás területeket bármikor átismételhesd, fejleszthesd.

A Microsoft jelenleg több mint száz tanfolyamot kínál hivatalosan elektronikus formában 90 vagy 180 napos laborhozzáféréssel. Ráadásul ha április 30-ig választasz akciós Microsoft on Demand kurzusaink közül, ingyen biztosítunk hozzáférést a témához kapcsolódó magyar nyelvű elektronikus tananyagunkhoz is.

A csomag akciós ára:

90 napos hozzáféréssel 169.000 Ft+áfa 119.000 Ft+áfa

180 napos hozzáféréssel 199.000 Ft+áfa 129.000 Ft+áfa

Szeretne 50% kedvezményt kapni PRINCE2 projektmenedzsment képzésünk díjából?

Évnyitó IT vezetői tanfolyami akciónk keretében most kettőt fizet, de többet vihet! Nem kell mást tennie, mint választani kettőt az alábbi, év elejére és a tavaszi szezonra meghirdetett IT vezetői, biztonság- vagy projektmenedzsment képzéseink közül, és a májusi 7-9-i PRINCE2 Foundation képzésünkön 50% kedvezménnyel, mindössze 124.500 Ft-ért vehet részt. Az egyes képzéseken egy cégtől különböző munkatársak is részt vehetnek.

Az akció a legkésőbb 2018. március 1-ig leadott jelentkezésekre vehető igénybe. A jelentkezési lapokon kérjük a PRINCE250%OFF jeligét feltüntetni.

További kérdések, kérések esetén, kérjük keressék munkatársainkat!

Akciós feltételek

  • A tanfolyamokra a Training360 Általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. A tanfolyamok díja tartalmazza a tananyagokat és a képzések idejére a büfészolgáltatást (kávé, tea, pogácsa). Ebéd külön rendelhető napi bruttó 1.400 Ft értékben. A feltüntetett árak nettó árak, a szolgáltatást 27% ÁFA terheli. A díjak a nemzetközi, hivatalos vizsgák díjait nem tartalmazzák. További kérdések esetén, kérjük, keresse munkatársainkat.

NASsolj velünk! Piacképes tudás, extra tananyagokkal és Synology univerzális NAS központtal

Folytatódik nagysikerű akciónk , melynek keretében számos IT és IT vezetői tanfolyamot (többek között Microsoft, Cisco, VMware, ITIL, Linux) érhetsz el kedvezményes áron vagy az új NAS tanfolyami csomagunkban, extra tananyagokkal és egy univerzális Synology NAS központtal.

Az akciós csomagokhoz egy Synology DS216Play márkájú, kiemelkedő értékű NAS kiszolgálót kapsz, ami ideális a tanulásban, munkában egyaránt. Nem csak NAS, cloud tárolási és szinkronizálási és adatmentési feladatokra alkalmas, de támogatja akár a 4K-s felbontású médiatartalmak kódolását, megtekintését és menedzselését is, több mint 50 féle ingyenesen telepíthető alkalmazásával pedig a funkciók további tárházát valósíthatod meg otthon vagy munkahelyeden.

Tekintsd meg a folyamatosan bővülő akciós tanfolyami listánkat, keresd a NAS kiterjesztésű kóddal ellátott tanfolyamainkat! Az akciós tanfolyamokra folyamatosan jelentkezhetsz a 2018-as évben, visszavonásig.*

Akciós feltételek

  • A NAS akció csak a NAS kóddal ellátott és a képzés nevében jelzett (... + online tananyag Synology NAS központtal) képzésekre vehető igénybe. Az oktatást támogató Synology DS216Play eszközt (merevlemezek nélkül) személyesen veheted át a tanfolyamon, a képzés díjának egyenlítését követően.
  • Jelen ajánlatunk csak az új (még le nem adott) jelentkezésekre, és az akcióban jelzett, listaáras, budapesti helyszínű oktatóközpontunkban megrendezésre kerülő, meghirdetett tanfolyamokra, a szabad helyek erejéig érvényes.
  • Az akció és kedvezményes árak más kedvezményekkel, akciókkal, pályázati támogatásokkal nem vonhatók össze, más szolgáltatásra nem válthatók át.
  • A tanfolyamokra a Training360 Általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. A tanfolyamok díja tartalmazza a tananyagokat és a képzések idejére a büfészolgáltatást (kávé, tea, pogácsa). Ebéd külön rendelhető napi bruttó 1.400 Ft értékben. A feltüntetett árak nettó árak, a szolgáltatást 27% ÁFA terheli. A NAS csomagos hivatalos Microsoft képzésekre SA utalványok, a VMware képzésekre VMware oktatási utalványok (Training/PSO credit) beszámíthatók további felár ellenében. Kérjük ezzel kapcsolatban keresse munkatársainkat.

Magunkról
Akciók
Tanfolyami feltételek
E-learning
Finanszírozás
Bankkártyás fizetés
Felhasználási feltételek
SA VOUCHER
Állásajánlatok
Kapcsolat
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...