Adaptív tréningek IT tanfolyamok
IT vezetői tanfolyamok
Training360 Informatikai Fejlesztői
Karrier Start Program
Office képzési megoldások
 
Akciók
Skip Navigation LinksFőoldal Tanfolyami akciók és vizsga akciók

Akciók

Biztonságos rendszerüzemeltetés biztos indulással és Verbatim Secure Pro 64GB USB 3.0 pendrive-val!

Négy napos képzésünk során megmutatjuk, hogy hogyan lehet minél biztonságosabb hálózati és operációs rendszer-infrastruktúrát kialakítani. A résztvevők a tanfolyam alatt megismerhetik a biztonság-technológiai és implementálási környezet megteremtésének alapjait, elsajátíthatják a biztonságos hálózatüzemeltetés esszenciális követelményeit, illetve fel is készülhetnek a hivatalos nemzetközi vizsgára is.

Ráadásul hogy adataidat is még nagyobb biztonságban tudhasd, a képzés elektronikus anyagát most egy 256-bit AES titkosítású Verbatim Secure Pro 64GB USB 3.0 pendrive -on adjuk oda neked.

Biztosítsd be magad még ma a tanfolyami részvételre, mi pedig cserébe hálózatodat és adataidat biztosítjuk be az illetéktelen támadások ellen!

Jelentkezz még ma a március 26-i biztosan induló tanfolyamunkra.

Érdekel

CISA és CISM tanfolyamok, most Verbatim Secure Pro 64GB USB 3.0 pendrive-val!

CISA és CISM tanfolyamok, most Verbatim Secure Pro 64GB USB 3.0 pendrive-val!

A CISA és CISM minősítések a világ TOP10 legkeresettebb és legjobban fizetett biztonsági szakértői pozícióit biztosíthatják – mi pedig a vizsgákra felkészítő tanfolyamokat készítettünk el neked. A 3+2, illetve 2+2 napos, minősített szakértők által tartott képzéseinken mindenre fény derül, ami a nemzetközi vizsgákra való felkészüléshez szükséges. A tanfolyamok elektronikus tananyagát most egy 256-bit AES titkosítású Verbatim Secure Pro 64GB USB 3.0 pendrive-on adjuk oda neked, melyen a legnagyobb biztonságban tudhatod adataidat!

Miért keresik a CISA és CISM szakembereket?

Az informatikai szolgáltatások számának robbanásszerű növekedésével egyre fontosabb szerepet kap az információbiztonság, aminek köszönhetően egyre nagyobb igény mutatkozik az informatikai rendszerek auditálására, biztonságuk garantálására. Ez rendkívül nagy felelősséggel járó feladat, így fontos, hogy olyan szakemberek lássák el, akik ismerik és alkalmazni is tudják az elfogadott IT audit irányelveket. Az IT biztonsági szaktudás értékmérői a CISA és CISM minősítések: a Training360 tanfolyamai felkészítenek téged ezekre a vizsgákra, hogy elismert szakember válhasson belőled.

CISA auditor leszek
CISM menedzser leszek

Mi várható a CISA és CISM tanfolyamokon?

CISA: szeptember 24-től, CISM: szeptember 26-tól.

Az ISACA Magyarországi Egyesülete által jóváhagyott és támogatott képzéseken a résztvevők tapasztalt, minősített szakértő oktatók előadásában érdekes, gyakorlatias példákon keresztül sajátítják el a CISA és CISM vizsga teljesítéséhez szükséges ismereteket. Megismerik az ISACA ajánlása szerinti biztonsági rendszerauditálási, rendszermenedzsment sztenderdeket és az auditálás, valamint az implementálás tervezési, végrehajtási folyamatait. Várunk tanfolyamainkon, hogy demonstrálhasd: biztonsági szaktudásod nemzetközi szintű!

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...