el-IT Klub

Jelentkezés Jelentkezés

A tan­fo­lyam­ok meg­hir­de­tett i­dő­pont­ja­i­ra az e­gyes tan­fo­lya­mi le­í­rá­sok ol­da­lá­ról vagy le­tölt­he­tő je­lent­ke­zé­si lap se­gít­sé­gé­vel on­line re­giszt­rál­hat. Test­resza­bott kép­zés e­se­tén kér­jük, ke­res­se mun­ka­tár­sa­in­kat!

Skip Navigation LinksFőoldal Szolgáltatásaink SA voucher, SA utalvány. Hivatalos Microsoft képzések ingyen.

Tudnivalók az SA utalványokról (SA voucher)

Az alábbi összeállításunkban szeretnénk figyelmükbe ajánlani a Microsoft nyújtotta partneri lehetőségek közül az ingyenes vagy kedvezményes oktatás, vagyis az SA oktatási utalvány (SA voucher) beváltásának és felhasználásának lépéseit!

Ne szalassza el a lehetőséget! Olvassa végig útmutatónkat hogy ingyen vagy kedvezményesen tudjon részt venni hivatalos Microsoft tanfolyamainkon! Több százezer forintot takaríthat meg!

Mi is az az SA Voucher?

Az SA voucher egy tanfolyami utalvány (illetve utalvány kód), melynek segítségével ingyenesen vagy kedvezményesen vehet igénybe hivatalos Microsoft rendszergazdai, fejlesztői tanfolyamokat a Training360-nál. Az utalványok a Microsoft Frissítési Garancia (Microsoft Software Assurance, röviden SA) program keretében kerülnek szétosztásra a vállalatok, önkormányzatok, egyéb szervezetek között.

Ha cége vásárolt vagy frissített Microsoft szoftvereket és OSL vagy Enterprise szerződéssel rendelkezik, akkor a program keretén belül jogosult lehet adott számú, oktatási napra beváltható SA utalványra. A bónokat a Microsoft Mennyiségi Licencelési Program (MVLS), valamint a Frissítési Garancia karbantartási program (SA) részeként biztosítja. A programról további információk a Microsoft oldalán olvashatók.

Az SA utalvány mennyisége napokban van megadva, tehát felhasználáskor napszámban történik a beváltás. A kuponokat hivatalos Microsoft oktatóközpontokban, így a Training360-nál is be tudja váltani 1-5 napos tanfolyamokra. A beváltott napok számától függően a képzés kedvezményes vagy teljesen ingyenes lehet!

Nem tudom jár-e cégünknek ilyen és ha igen, hány nap? Honnan tudhatom ezt meg?

Az utalványok kezeléséért az adott cég IT vezetője, szoftver licenszelésekért felelős vezetője, tréning adminisztrátora a felelős. A program részleteiről az érintett cégeket, szervezeteket a Microsoft levélben értesítette egy azonosító kódról, melynek segítségével a megadott mennyiségi licensz weboldalon (MVLS webhely) regisztrálhat, és máris be tud lépni a Microsoft Mennyiségi Licencelési Szolgáltatásközpontba, ahol az SA utalvány napszáma, lejárati ideje megtekinthető és lehívására is elvégezhető.

Amennyiben nincs információja a fent említett kódról, az alábbi Microsoft Frissítési Garanciáért felelős részlegénél tájékozódhat telefonon magyar nyelven a 06 (80) 015-829 számon, vagy angolul a mvlshelpg@msdirectservices.com e-mail címen. A tájékoztatáshoz szükséges van a cége licencszerződésének számára, illetve a szerződések kezeléséért felelős személy belépési (Windows Live ID) azonosítójára (e-mail cím).

Hogyan hívhatom le az SA utalványokat?

A tanfolyamot igénybevevő cég IT vezetője, szoftver licenszelésekért felelős vezetője, tréning adminisztrátora felelős az SA voucherek menedzseléséért. Az utalványszámok a Microsoft Mennyiségi Licencelési Szolgáltatásközponton keresztül hívhatók le a cég által a kívánt napszámban.

A weboldalon való bejelentkezés után válassza ki a Frissítési Garancia fület a felső menüsorban.

Ezután megjelenik egy lista arról, hogy a Frissítési Garancia keretében milyen előnyöket élvez a cég. Itt válasszuk ki a „Training Vouchers” (Oktatási utalványok) sort.

A megjelenő oldalon a céghez tartozó licencszám tűnik fel, erre kattintva láthatjuk, hogy milyen előnyöket aktiválhatunk. Válasszuk ki az „oktatási utalványok”-at. Itt tudjuk aktiválni az előnyöket, melyeket a Microsoft Frissítési Garancia nyújt, vagyis az SA vouchert!

Hogyan váltsam be az utalványokat a tanfolyamokra?

A tanfolyami jelentkezés során a céges tanfolyami megrendelőn vagy Training360 tanfolyami jelentkezési lap nyomtatványán kell jelezni, hogy a képzést részben vagy teljes egészében SA utalványból szeretné finanszírozni. A jelentkezési lapon fel kell tüntetni az adott utalványok azonosítószámát (2*4 karakter), az igénybevevő (lehívó) e-mail címét és az utalvány lejárati idejét. Ezen adatokat előzetesen már megkapta e-mailben is az SA voucherek aktiválásakor.

A képzés indulása esetén a megadott adatok alapján a vouchert a Training360 oktatásszervezői beváltják és a tanfolyam után érvényesítik azt. Az egyes folyamatokról és a beváltásról a jelentkező (megrendelő) visszaigazolást kap. Az utalvány csak a képzés indulása esetén kerül beváltásra és érvényesítésre.

Mennyit ér az SA utalványom? Meddig használhatom fel?

Az SA utalványokat hivatalos Microsoft oktatásokra mint fizetőeszközt lehet felhasználni a lehívástól számított 180 napig, de maximum a Mennyiségi Licenszszerződés lejártáig. A képzést magát eddig az időpontig le kell járni. Ezt követően az utalványok elvesznek. Kérjük, mindig ellenőrizzék a lejárati időket a weboldalon vagy a lehívást követő megerősítő e-mailekben. A Training360-nál alapban egy napnyi utalvány egy tanfolyami napra váltható be. (Megjegyezzük, hogy egyes összevont, vagy speciális, például több tananyagot tartalmazó képzéseknél, csomagoknál vagy időszakos akciók esetében más beváltás élhet. Kérjük, ez esetben kérje ajánlatunkat munkatársainktól. Köszönjük.)

Az utalványok segítségével (azok típusától és a tanfolyamtól függően) a tanfolyam teljesen vagy részben finanszírozható. A részbeni finanszírozás esetén a maradék napok költségét a tanfolyam eredeti ára alapján a napra leosztott árral kell még kiegészíteni (erről számlát küldünk, és előzetesen értesítjük a hallgatót).

Az utalványok segítségével több százezer forint értékű képzéseken vehet részt kedvezményesen vagy ingyen! Használja ki a lehetőséget a bónok érvényességi idejéig!

Reméljük felkeltettük érdeklődését! Böngésszen Microsoft tanfolyami kínálatunkban, és jelentkezzen!

Online video az SA utalványokról (angol nyelvű)

Kapcsolat

Fotó
Gáli Orsolya
oktatási termékmenedzser
Mobil +36 30 432 8130
Fax+36 1 880 0041

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...