Adaptív tréningek IT tanfolyamok
IT vezetői tanfolyamok
Training360 Informatikai Fejlesztői
Karrier Start Program
Office képzési megoldások
 
Szolgáltatásaink

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Skip Navigation LinksFőoldal Szolgáltatásaink Szálláslehetőség biztosítása vidéki vagy külföldi résztvevőinknek

Szálláslehetőség

Tanfolyamainkon résztvevő vidéki hallgatóink számára kedvezményes díjazású szálláslehetőséget tudunk javasolni oktatóközpontunk közelében található (10-15 percre az oktatóközponttól) háromcsillagos szállodákban (Hotel Luna és Hunguest Hotels Griff).

Szállásigény esetén kérjük, hogy a kiválasztott szállóval történő egyeztetés során hivatkozzanak ránk, így igénybe tudják venni partneri kedvezményünket. A szállás költségét a szállóval lehet rendezni készpénzben vagy banki átutalással. Az aktuális szállásköltségekről és szolgáltatásokról kérjük, érdeklődjön a kiválasztott szállónál.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...