Adaptív tréningek IT tanfolyamok
IT vezetői tanfolyamok
Training360 Informatikai Fejlesztői
Karrier Start Program
Office képzési megoldások
 
Szolgáltatásaink

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Skip Navigation LinksFőoldal Szolgáltatásaink Igényfelmérés és oktatási tanácsadás

Ingyenes oktatási tanácsadás

Túl sok a tanfolyam? Nem tudja, melyik lenne az igazán a megfelelő? Nincs tisztában, hogy pontosan milyen tanfolyamokra lenne cége dolgozóinak szüksége? Szeretné hatékonyan és egyszerűen összerakni cége oktatási terveit? Segítünk Önnek!

Tanfolyami érdeklődőink valamint cégek HR vezetői, oktatási felelősei, tréning adminisztrátorai számára szakmai / képzési tanácsadást biztosítunk, melynek segítségével a munkatársak részére kidolgozott, testreszabott, a cég igényeihez és lehetségeihez legjobban illeszkedő oktatási konstrukciók összeállítására van lehetőség.

A képzési szükségletek felmérése és képzési tanácsadás szolgáltatásunk célja annak a feltárása, hogy a tanfolyamok iránt érdeklődők, leendő résztvevők számára mely képzések felelhetnek meg előképzettségük, korábban megszerzett szakmai tapasztalataik, egyéni élethelyzetük, érdeklődési körük és munkakörükkel kapcsolatos céljaik alapján. A felmérés segítségével pozícionálható a megfelelő javasolt tanulási útvonal, képzés és tanulási módszertan.

Egyéni érdeklődők számára munkatársaink telefon vagy e-mailben, vagy személyesen tudnak tájékoztatást adni és segítséget nyújtani.

Céges megrendelők esetében, igény esetén munkatársaink egyeztetett időpontban személyesen kimennek Önökhöz, és a fentiek mellett ismertetik cégünk oktatási és egyéb informatikai szolgáltatási lehetőségeit, az igénybe vehető támogatásokat, kedvezményeket, valamint különböző képzési javasolt megoldásokat, melyek alapján testreszabott árajánlatot készítenek.

Nem csak előzetes tanácsadásra van lehetőség! Amennyiben ajánlatkérését követően további pontosítás, vagy szakmai egyeztetés szükséges, vezetőinkkel és a témában kompetens oktatóinkkal, szakembereinkkel személyesen kimegyünk önökhöz és pontosítjuk a részleteket, illetve ezek alapján ajánlatunkat. A konzultáció keretében kisebb létszámú és speciálisabb képzések esetén egyben a tanfolyamon résztvevő hallgatók tudásszint-felmérésére is lehetőség van.

A jelzett szolgáltatást mindenki számára, igény szerint, díjmentesen biztosítjuk.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...