Adaptív tréningek IT tanfolyamok
IT vezetői tanfolyamok
Training360 Informatikai Fejlesztői
Karrier Start Program
Office képzési megoldások
 
Szolgáltatásaink
Skip Navigation LinksFőoldal Szolgáltatásaink Kedvezmények, támogatások, finanszírozás

Finanszírozás, kedvezmények

Microsoft SA utalványok (SA voucher)

Tanfolyamok ingyen a Microsoft SA utalványok segítségével!

Az SA voucher egy tanfolyami utalvány, melynek segítségével ingyenesen vagy kedvezményesen vehetsz igénybe hivatalos Microsoft rendszergazdai, fejlesztői tanfolyamokat a Training360-nál. Az utalványok a Microsoft Frissítési Garancia (Microsoft Software Assurance, röviden SA) program keretében kerülnek szétosztásra a vállalatok, önkormányzatok, egyéb szervezetek között.

Ha céged vásárolt vagy frissített Microsoft szoftvereket és OSL vagy Enterprise szerződéssel rendelkezik, akkor a program keretén belül jogosult lehet adott számú, oktatási napra beváltható SA utalványra.

Használd ki ezt a lehetőséget, hiszen több százezer forint képzési költséget takaríthatsz meg!

További részletek…

Fotó
Gáli Orsolya
oktatási termékmenedzser
Mobil +36 30 432 8130
Fax+36 1 880 0041

VMware Training Creditek (PSO Credit)

A VMware training creditekhez (PSO creditek) a cégek Magyarországon elsősorban az ún. VMware Acceleration Kit csomagjával juthatnak hozzá, mely a szoftverlicensz és támogatás mellett 30 tanfolyami kreditet is tartalmaz, ami jellemzően egy 5 napos tanfolyam díját fedezi. A kreditek hivatalos VMware tanfolyamra valamint hivatalos VMware vizsgára használhatók fel.

VMware training creditek külföldön a megvásárolt szoftverlicenszekhez is járnak illetve előre kedvezményes csomagokban vásárolhatók; így pl. nemzetközi vállalatoknál, ahol külföldi az anyavállalat vagy van külföldön is érdekeltsége, rendelkezhet VMware Training creditekkel, melyek beválthatók a Training360-nál oktatásra vagy vizsgára.

További kérdések, kérések esetén kérjük, keresd munkatársunkat!

Fotó
Puri Judit
oktatási termékmenedzser
Telefon+36 30 695 5342
Fax+36 1 880 0041

Oracle Learning Creditek

Az Oracle Learning Creditek szoftverlicenszekhez kapcsolódóan vagy akár önállóan is megvásárolhatók az Oracle valamint annak viszonteladó partnerein keresztül. Az Oracle Learning Creditek előnye, hogy könnyű tervezhetőséget, pénzügyi átláthatóságot és garantált (képzésdíj vagy árfolyam-változástól független) felhasználási/beváltási lehetőséget biztosít cégednek.

Az Oracle Learning Creditek a kívánt oktatási napszámban vehetők meg előre, és egy évig használhatók fel, járhatók le a hivatalos Oracle oktatóközpontokban tanfolyamra. Minél több napot vásárol meg előre céged, annál nagyobb kedvezményt érvényesíthetsz annak díjából. Ez nagyobb rendelés esetén akár 25% is lehet!

Ha céged Oracle képzési igénye szerteágazó és sok munkavállalót kell kiképeznie, akkor az Oracle Learning Credit hatékony megoldás lehet a finanszírozásra.

További kérdések, kérések esetén kérjük, keresd munkatársunkat!

Fotó
Puri Judit
oktatási termékmenedzser
Telefon+36 30 695 5342
Fax+36 1 880 0041

Vizsgautalványok

A nemzetközi Pearson VUE vizsgaközpontokban letehető hivatalos gyártói vizsgákat (pl. Microsoft, Cisco, VMware, Oracle, HP, IBM, stb.) lehetőség van előre, a kiállítástól számított egy évig felhasználható vizsgautalvány formájában megvásárolni.

A vizsgautalványok előnye, hogy könnyű tervezhetőséget, pénzügyi átláthatóságot, nagyon könnyű adminisztrációt és garantált (vizsgadíj vagy árfolyam-változástól független) felhasználási/beváltási lehetőséget biztosít felhasználójának.

Minél több vizsgát vásárol meg előre céged, annál nagyobb kedvezményt érvényesíthetsz annak díjából. A minimálisan rendelhető vizsgautalványok száma 5 db.

További kérdések, kérések és ajánlatkérés esetén kérjük, keresd munkatársunkat!

Fotó
Dovigyel Krisztina
termékmenedzser
Telefon+36 1 880 0056
Fax+36 1 880 0041

Számos tanfolyamunkhoz, kedvezményes képzési csomagunkhoz beépítve is jár vizsgautalvány. Kedvezményre jogosító vizsgakuponok érhetők el időszakosan többek között pl. a vizsgafelkészítő kiadványokban is (Microsoft Press training kit, Cisco Press Certification Guide).

A vizsgautalványokat a vizsgára történő jelentkezéskor kell beváltani. A jelentkezési lapon az utalvány azonosítószámát és lejárati idejét szükséges feltüntetni.

További részletek a vizsgajelentkezésről, vizsgákról…

Kedvezményes oktatási csomagok - akár 30%-ot is megtakaríthat!

Rendeld meg tanfolyamainkat csomagban, kedvezőbb áron extra tartalmakkal!

Szerezz eladható, piacképes tudást és nemzetközi minősítéseket, melyekkel itthon vagy külföldön is könnyebben találhatsz állást vagy építheted karriered, erősítheted pozíciódat az IT piacon. Összeállítottuk számodra a legütősebb csomagokat, melyekben a legnépszerűbb, adott kompetencia vagy hivatalos minősítés megszerzésére irányuló tanfolyamainkat kedvezményes formában és számos extrával érheted el.

Az egyes tanfolyamok hivatalos minősítések megszerzését (vizsgák) is segítik, illetve további kedvezményes továbbképzési lehetőséget biztosítanak további továbbképző tanfolyamaikra. Olyan oktatási csomagokat is kínálunk, melyek további vizsgafelkészítő anyagot és kedvezményes vizsgákat is tartalmaznak.

Milyen előnyökkel járnak a csomagok?

  • A képzéssorozatok keretében az egyes tanfolyamokat jelentős árkedvezménnyel rendelheted meg, sőt a továbbtanulásra is biztosítunk kedvezményeket. A sorozatok keretében akár több százezer forintot is megtakaríthatsz! Az egyes tanfolyamokon tanfolyami utalványok (pl. Microsoft SA utalvány, VMware Training Credit) beszámíthatók.
  • Az egyes tanfolyamok időben rugalmasan, jellemzően 3-4 hetente követik egymást, így egyszerűbben ütemezhetőek, és nem szükséges hosszabb időre eljönnöd a munkahelyedről.
  • Számos képzéssorozatunkhoz kapcsolódóan a tanfolyamok teljes magyar nyelvű videós anyagához is hozzáférhetsz, akár már a képzés előtt is, így előre tanulhatsz, a képzésre már konkrét kérdésiddel jöhetsz oktatóinkhoz. Az anyagok ideálisak későbbi ismétlésre és vizsgafelkészülésre is.
  • Egyes képzéssorozatokhoz a különböző beépített segédanyagokat a legújabb iPad Air2 eszközön is elviheted, amivel élmény és szórakozás a tanulás (időszakos akció, a részletekről érdeklődj munkatársainknál)!

További részletek…

Időszakos akciók, hírlevelek

Időszakos tanfolyami és vizsgaakcióinkat kihasználva is jelentős összegeket takaríthatsz meg. Az akciós árak más kedvezményekkel, akciókkal nem vonhatók össze, és más szolgáltatásra nem válthatók át, a kedvezmények igénybevételére az adott akciós feltételek érvényesek. Az akciós árú képzésekre egyes tanfolyami utalványok is igénybe vehetők.

Maradj velünk kapcsolatban! Kövesd híreinket, rendezvényeinket, tanfolyami akcióinkat a Facebook-on vagy hírlevelünkből!

Állandó és időszakos akciós ajánlatainkat weboldalunkon is megtalálhatod a főoldalon vagy az Akciók részben.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...