el-IT Klub

Jelentkezés Jelentkezés

A tan­fo­lyam­ok meg­hir­de­tett i­dő­pont­ja­i­ra az e­gyes tan­fo­lya­mi le­í­rá­sok ol­da­lá­ról vagy le­tölt­he­tő je­lent­ke­zé­si lap se­gít­sé­gé­vel on­line re­giszt­rál­hat. Test­resza­bott kép­zés e­se­tén kér­jük, ke­res­se mun­ka­tár­sa­in­kat!

Skip Navigation LinksFőoldal Szolgáltatásaink el-IT Klub – prémium tanfolyami szolgáltatások

Training360 el-IT Klub
azoknak, akik komolyan veszik a tanulást…

Legyél Te is a Training360 el-IT klub tagja és vedd igénybe tanfolyamokhoz kapcsolódó prémium szolgáltatásainkat!

Új programunk keretében hivatalos tanfolyamokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat biztosítunk, melyek segítségével résztvevőink még hatékonyabban tanulhatnak, vizsgára készülhetnek fel, és további extra kedvezményekben részesülhetnek. Mindezt díjmentesen, a tanfolyam díjába építve! Az el-IT szolgáltatások első körben hivatalos Microsoft tanfolyamainkhoz vehetők igénybe.

  • Utókövetés. A tanfolyamot követően nálunk nem áll meg az élet… A tanfolyamot követő 6 hónapig hozzáférést kapsz Coospace rendszerünkön keresztül a képzéshez kapcsolódó szakmai fórumhoz, ahol felteheted kérdéseidet, illetve megoszthatod ötleteidet, javaslataidat a többi résztvevővel, illetve oktatóinkkal.
  • Ingyenes online tanfolyamok. Tanfolyamonként díjmentesen választhatsz egyet, saját fejlesztésű (nem hivatalos) videós tanfolyamaink közül, melyek kényelmes, gyakorlatorientált tanulási módot tesznek lehetővé aktuális, piacképes témákban, bárhol és bármikor.
  • Ismétlés lehetősége. A tanfolyamot annak végétől számított egy éven belül ingyenesen megismételheted (a korábbi tananyagot hoznod kell magaddal, a lehetőség a tanfolyam indulása illetve szabad helyek esetén él).
  • Extra kedvezmények és lehetőségek. Az el-IT Klub tagjainak a hagyományos kedvezményeken felül, havi egyszeri alkalommal, extra kedvezményeket és egyedi ajánlatokat is biztosítunk (pl. tanfolyami és vizsgaajánlatok, konferenciák stb.) a hatékony ismeretszerzéshez, melyekről a tagokat külön el-IT hírlevelünkben tájékoztatjuk.

Hogyan lehetsz az el-IT Klub tagja?

Nem kell mást tenned, mint legalább egy ötnapos, hivatalos, tantermi Microsoft tanfolyamra jelentkezned / részt venned, és a jelentkezésnél jelezned az el-IT Klub tagsági igényt. A későbbi kedvezmények igénybevételéhez el-IT Klub tagságára szükséges előzetesen a jelentkezésnél vagy munkatársainknál hivatkozhatsz. Egyedi ajánlataink, kedvezmények esetén külön tájékoztatunk a kedvezmény igénybevételének módjáról.

Ha tetszik az el-IT Klub, nyomj egy Like-ot!

Részvételi feltételek

Az el-IT Klub tagság igénybevételére weboldalunkon a tanfolyamra történő jelentkezésnél van lehetőség, de igényedet jelezheted külön e-mailben is munkatársainknak az info@training360.com címen. Az el-IT tagsághoz legalább egy ötnapos hivatalos, tantermi Microsoft tanfolyamra szükséges jelentkezned illetve azon részt venned. A további részletekről e-mailben tájékoztatunk. Az el-IT tagság egy évig érvényes, ezt követően lejár, de bármikor meghosszabbíthatod egy következő hivatalos tanfolyamra történő jelentkezéssel illetve azon való részvétellel. Az el-IT Klub tagjai hozzájárulnak, hogy a Training360 számukra hírlevelet küldjön általános valamint az el-IT Klub részére szánt egyedi, tanfolyami és vizsgaajánlatokkal kapcsolatosan (erről bármikor lehetőség van leiratkozni, de ekkor az egyedi ajánlatok értesülésétől eleshetsz). Az el-IT klubtagság keretében igénybe vehető kedvezményeket előzetesen az adott szolgáltatás igénybevételénél, jelentkezésnél vagy munkatársainknál szükséges jelezned illetve meghivatkoznod. Egyedi ajánlataink, kedvezmények esetén külön e-mailben tájékoztatunk a kedvezmény, ajánlat igénybevételének módjáról. Az itt felajánlott kedvezmények más kedvezményekkel, akciókkal, pályázati támogatásokkal együtt nem vehetők igénybe.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...