Adaptív tréningek IT tanfolyamok
IT vezetői tanfolyamok
Training360 Informatikai Fejlesztői
Karrier Start Program
Office képzési megoldások
 
Szolgáltatásaink

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Skip Navigation LinksFőoldal Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Finanszírozás, kedvezmények

Vegyen részt tanfolyamainkon kedvezményesen vagy akár ingyen! Használja ki finanszírozási megoldásainkat, pénzügyi támogatásainkat vagy kedvezményes tanfolyami és vizsgacsomagjainkat! Induljon velünk az időszakos hazai vagy uniós oktatási pályázatokon!

Tanfolyami utalványok, vizsgautalványok
Felnőttképzési törvény hatálya alá eső képzéseink
GINOP-VEKOP pályázatok
Oktatási csomagok, képzéssorozatok
Időszakos akciók

Testreszabott tanfolyamok

Oktatási szolgálatásaink keretében rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfelek igényeihez, és felmerült képzési problémáikat teljesen körbejárjuk, feltérképezzük és elemezzük. A hagyományos oktatási formák mellett további, egyedi tanulási módokat és megoldásokat is kínálunk. Munkatársaink segítséget nyújtanak Önnek és cégének az oktatás teljes életciklusa során az igényfelméréstől, a szakmai tartalom kidolgozásán át az utólagos értékelésig. Mindezt a lehető legjobb finanszírozási feltételek mellett.

Oktatási tanácsadás
Előzetes tudásfelmérés
Egyedi oktatási szolgáltatások
Kihelyezett tanfolyamok
Szálláslehetőség biztosítás
E-learning, blended learning

Vizsgáztatás

Építse karrierjét és szerezzen Ön is nemzetközi minősítéseket! Kiemelten fontosnak tartjuk a nemzetközi vizsgákat és az azokra való felkészítést illetve a felkészülés támogatását. Oktatóközpontunkban hivatalos Pearson VUE vizsgaközpont működik, ahol a világ vezető vállalatainak nemzetközi vizsgáit lehet letenni.

Pearson VUE vizsgaközpont Vizsgainformációk
Időszakos vizsgaakciók
Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...