Biztonságos programozás

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok Biztonságos programozás tanfolyamok

Biztonságos programozás tanfolyamok

Kódolni, programozni sokféleképpen lehet, de sajnos sokszor elfeledkezünk a biztonságról. A hacker társadalom a legtöbbször a rosszul megírt alkalmazásokon, réseken keresztül könnyűszerrel juthat bizalmas értékes adatokhoz vagy okozhat kárt rendszerünkben. Legyen szó piaci szoftverről vagy vállalatok belső szoftverfejlesztéseiről, a biztonságos kódolás, a biztonsági fenyegetések és rések minimalizálása minden esetben kulcsfontosságú.

A SEARCH–LAB az egyik legjobb IT biztonsági szakértőkkel rendelkező tanácsadó cég, mely világszerte kínálja professzionális biztonsági szakértő szolgáltatásait. A több tízéves biztonságelemzési és tesztelési, audit projekttapasztalatokra épített, magas szintű biztonsági programozási képzések a közös együttműködés alapján a Training360-nál is elérhetők.

A képzések célja, hogy megismertesse a résztvevőket (programozókat, tesztelőket, biztonsági szakértőket, szoftvertervezőket) a biztonsági fenyegetettségek típusaival, működésükkel, a különböző biztonsági rések felderítésével, elemzésével és a támadások elleni preventív és proaktív védekezéssel, megfelelő programozási technikák alkalmazásán keresztül.

A tanfolyamokhoz számos könnyen érthető gyakorlat tartozik, amelyek során a részvevők valós példákon tapasztalhatják meg a hackelés élményét. Az oktató útmutatását követve a részvevők sérülékeny kódokat elemezhetnek, és ezek ellen támadást intézhetnek annak érdekében, hogy teljes mélységében megértsék az egyes hibák következményeit. A gyakorlatok előre kialakított virtuális gépben találhatóak, amely mindenki számára egységes fejlesztői és futtató környezetet biztosít, és egyben lehetővé teszi a támadások kockázat nélküli végrehajtását.

Tanfolyamok

Online webinar, rendezények Biztonságos programozás (.NET, Java, C/C++, PHP)  

A táblázatban feltüntetett árak nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák! A tanfolyamok hétköznap, 9.00-17.00 óra között kerülnek lebonyolításra, szünetekkel. Amennyiben nem talál a táblázatban kezdési időpontot, a képzést időszakosan vagy igény esetén indítjuk, kérjük keresse munkatársainkat egyedi ajánlatért.

 
Új tanfolyam
  Kedvezményes csomag Kedvezményes csomag   Biztosan induló Biztosan induló   Piros dátumok: Időszakos akció
Hagyományos képzés Hagyományos képzés   Mentorált képzés Mentorált képzés   Videó Videó    
Online webinar, rendezények Tanfolyami naptár  
Kód Tanfolyam címe Nap Listaár
(Ft+ÁFA/fő)
Legjobb ár
(Ft+ÁFA/fő)
Márc. Ápr. Máj. Jún. Júl. Aug.
SECPR Alkalmazások etikus hekkelése - ingyenes webinar 1
0
-
- - - - - -
Biztonságos programozás (.NET, Java, C/C++, PHP) Tanfolyami naptár  
Kód Tanfolyam címe Nap Listaár
(Ft+ÁFA/fő)
Legjobb ár
(Ft+ÁFA/fő)
Márc. Ápr. Máj. Jún. Júl. Aug.
CL-NSC Biztonságos programozás .NET környezetben 3
499000
-
18 - - 17 - -
CL-CSC Biztonságos programozás C/C++ környezetben 2
329000
-
4 - - 3 - -
CL-JSC Biztonságos programozás Java környezetben 3
499000
-
11 - - 11 - -
CL-PHP Biztonságos programozás PHP környezetben 3
499000
-
25 - - 24 - -
CL-WDT Biztonságos webes alkalmazások készítése és biztonság tesztelése 3
499000
-
- - 27 - - -

 
Új tanfolyam
  Kedvezményes csomag Kedvezményes csomag   Biztosan induló Biztosan induló   Piros dátumok: Időszakos akció
Hagyományos képzés Hagyományos képzés   Mentorált képzés Mentorált képzés   Videó Videó    

A táblázatban feltüntetett árak nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák! Amennyiben nem talál a táblázatban kezdési időpontot, a képzést időszakosan vagy igény esetén indítjuk, kérjük keresse munkatársainkat egyedi ajánlatért. A több tanfolyamból álló sorozatok és csomagok esetében a feltüntetett dátum az első tanfolyam kezdési időpontját jelenti, a további ütemezést a tanfolyamsorozatok részletes leírásánál találhatja.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...