Online

TudnivalókTudnivalók

Mi is ez?
Hogyan működik?
Kinek ajánljuk?

Hírlevél feliratkozásHírlevél feliratkozás

Ha értesülni szeret­ne ak­ció­ink­ról, új tan­fo­lya­ma­ink­ról, irat­koz­zon fel hír­le­ve­lünk­re!

Skip Navigation LinksFőoldal Training360 online tanfolyamok Training360 Online ingyenes tanfolyami videók

Ingyenes tanfolyami videók

Tanulj ingyen, könnyedén!

Online tanfolyamaik egy-egy előadását mindenki számára, ingyenesen elérhetővé tettük. A teljes rögzített tanfolyam a kapcsolódó gyakorlatokkal, feladatokkal, virtuális laborkörnyezetekkel (ahol ez szükséges) külön is megvásárolható.

Ingyenes tanfolyami videók

Video kép
 
 

Bevezetés a virtualizációba és a virtuális gépek készítésébe

Mi a virtualizáció adatközponti szinten, előnyök , a VMware megoldás eszközei, főbb komponensek. Készítsünk virtuális gépet több módon! Értelmezzük és módosítsuk a virtuális gépek konfigurációját!
2:06:41
Video kép
 

Virtualizációs alapok, ESX hoszt kezdeti konfigurálása

Mi a virtualizáció adatközponti szinten, előnyök , a VMware megoldás eszközei, főbb komponensek, a vSphere 5 építőkockái, licensz modell. Felügyeleti eszközök és azok használata, vSphere Client és vSphere Web Client. Az ESXi hoszt beállítása telepítés után. Licensz, névfeloldás, jelszavak, authentikációs modellek, időszinkron, hálózati elérhetőség beállításai.
1:36:47
Video kép
 

PKI és virtuális magánhálózatok (részlet)

A PKI infrastruktúra elemei, működése, tanúsítványkezelés, digitális aláírás, integritásellenőrzési lehetőségek. Virtuális magánhálózatok, előtérben a telephelyek közötti biztonságos kommunikáció. Gyakorlat: site-to-site IPsec VPN kialakítása és vizsgálata. Nézze meg a teljes képzésről szóló videós ajánlónkat!
29:46
Video kép
 

Hálózati alapok áttekintése, a biztos alapok (részlet)

Építsünk hálózatot! De miből áll? A számítógéphálózatok jellemzői és funkciói. Alapvető hálózatbiztonság. Referencia modellek. Mi történik a hálózati rétegekben? Alapvető hálózat beállítások közismert parancsokkal. A TCP kapcsolat felépülése. Hálózati információk felderítése és vizsgálata.
22:03
Video kép
 

Hatékony adatkezelés Excel 2010-ben

Megnézzük az Office 2010 legtöbbet használt termékének, az Excel 2010-nek a haladó, hatékony használatát az alábbi témákban: adatérvényesítés rejtelmei, műveletek szöveges fájlokkal (import, export, lekérdezés, darabolás), külső adatok átvételekor előforduló adatkezelési anomáliák, látványos kimutatás készítése egyszerűen.
1:28:28
Video kép
 

SharePoint 2010 fejlesztői környezet kialakítása

Közösen összeállítunk egy SharePoint 2010 fejlesztői környezetet. Hogyan fogjunk hozzá, milyen szoftverek kellenek, mit hogyan telepítsünk és állítsunk be? Ez bizony nem egyszerű dolog. Célszerű már ezt is virtualizált könyezetbe tenni, hogy később egyszerűen és rugalmasan használhassuk. A telepítések közben átfogóan megismerhetjük a SharePoint 2010 architektúrát és lehetőségeket is.
3:24:18
Video kép
 

Programozási alapok, avagy induljunk el a kályhától

Nem programoztál még Javá-ban? Nem gond! Ha bármilyen más strukturált nyelven van tapasztalatod, az is megfelel! Az első alkalommal át ismételjük az alapvető programozói alapokat. Fő az algoritmikus szemléletmód! A legegyszerűbb „hello world”-től egy komolyabb algoritmus megírásáig átnézzük az alapokat! Nézze meg a teljes képzésről szóló videós ajánlónkat!
1:59:07
Video kép
 

Desktop, Active Directory újdonságok

A videó bemutatja a Windows Server 2012 desktop kezelési valamint Active Directory üzemeltetői újdonságokat a gyakorlatban. Az ismeretek a hosszú, 32 órás Windows Server 2012 rendszergazda tanfolyamon (IT-CAMP2) bővíthetők, ahol a résztvevők teljes körű ismeretanyagot kapnak a Windows Server 2012 telepítéséről, konfigurálásáról, az új szerver menedzsment eszközökről, a hálózati és Active Directory fejlesztésekről, adatközponti újdonságokról is.
3:03:16
Video kép
 

Bevezetés a Windows 8 alapú alkalmazásokba (HTML5)

A modul keretében megismerjük a Windows 8 rendszer sajátosságait fejlesztői szemmel. Hogyan működik a modern (korábban Metro Style) felület, milyen új felhasználói élmény lehetőségek vannak, mik a fejlesztési irányelvek, hogyan támogatja a HTML5 és Javascript a Windows App fejlesztést? Egyszerű Windows 8 App projektet készítünk és testre szabjuk az App UI-t. Nézze meg a teljes képzésről szóló videós ajánlónkat!
2:38:41
Video kép
 

Bevezetés a Windows 8 alapú alkalmazásokba (C#, XAML)

A modul keretében megismerjük a Windows 8 rendszer sajátosságait fejlesztői szemmel. Hogyan működik a modern (korábban Metro Style) felület, milyen új felhasználói élmény lehetőségek vannak, mik a fejlesztési irányelvek, hogyan támogatja a C#, XAML a Windows App fejlesztést? Egyszerű Windows 8 App projektet készítünk és testre szabjuk az App UI-t. Nézze meg a teljes képzésről szóló videós ajánlónkat!
2:51:58
Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...