Office

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Oktatási módszertanunkOktatási módszertanunk

Oktatásaink felépí­té­sé­ről, mód­szer­ta­ni esz­kö­ze­ink­ről, szín­vo­nal mé­ré­si fo­lya­ma­tunk­ról itt ol­vas­hat bő­vebben!

Skip Navigation LinksFőoldal Office Office programcsomag alapképzései

Office programcsomag alapképzései

Ebben a termékcsoportban a Microsoft legnépszerűbb irodai szoftvereinek oktatásait találhatja meg, melyek elengedhetetlenek a mindennapi munkában. Az oktatások között a ma használatban lévő összes Office verzióhoz (2003, 2007, 2010, 2013), a kezdőtől a haladó szintig találhat oktatásokat. Az egyes tematikákhoz tartozó óraszámok az egyes témák, átlagos felhasználói tudásszint mellett történő teljes feldolgozásra vonatkoznak, de minden esetben lehetőség van az oktatások programjának egyedi kialakítására, testreszabására.

Angol nyelvű oktatások – Of course!

Az itt található oktatások mindegyike angol nyelven is elérhető, oktatóink kiemelkedő szakmai nyelvtudása és angol oktatási gyakorlata garantálja, hogy a natív angol nyelvű résztvevők is teljes értékű oktatásban részesülhetnek.

Kis csoportos oktatás, egyéni konzultáció - akár 2× hatékonyabb!

Az összes oktatásunk elérhető kiscsoportos és egyéni konzultációs formában is, ahol a résztvevők (maximum 4 fő) az intenzív oktatási formának köszönhetően nem csak hamarabb szerezhetik meg a szükséges tudásanyagot, hanem a gyakorlás közben saját anyagaikon, állományaikon keresztül gyakorolhatják az adott szoftver használatát.

Tanfolyamok


Grafika  
Téma Nyelv Óraszám
Microsoft Visio Magyar nyelvű képzés Angol nyelvű képzés 16
Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...