Office

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Skip Navigation LinksFőoldal Office Oktatási módszertanunk

Oktatási módszertanunk

Oktatóink

Az Office oktatásokat 5-10 éve vállalati környezetben oktató szakembereink tartják, akik gondos kiválasztási és tréningezési folyamat után kezdhették meg munkájukat. Alapvető elvárás a sziklaszilárd szakmai képzettség, az empátia és a kiemelkedő kommunikációs képességek.

Az oktatás formája

A képzések oktató által vezetett csoportos képzések formájában történnek, személyenként egy-egy számítógép előtt. A tanfolyam során használt módszertani elemek: elméleti anyagok, előadások, demonstrációk, ismétlő kérdések, minden egyes témakörben külön egyéni és csoportos gyakorlatok, ellenőrző kérdések, tesztfeladatok, konzultáció.

A módszertani elemek átlagos aránya

Elméleti ismeretek projektorral és prezentációval segített tanári előadása 20%
Gyakorlati ismeretek tanári szemléltetése demonstrációval 20%
Feladatmegoldás közös kiértékeléssel 60%

Az értékelő rendszer

Az oktatás végén a hallgatók látogatási bizonyítványt kapnak, mely a megszerzett ismeretek mértékétől független, de feltétele, hogy a hallgató a jelenléti íven szerepeljen, illetve a képzés időtartamának minimum 80%-án részt vegyen.

Színvonalmérés

A képzések színvonalát és a hallgatói elégedettséget webes alapú hallgatói kérdőívvel mérjük az oktatást követően.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...