Microsoft

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok Microsoft On-Demand tanfolyamok

Microsoft On-Demand - Hivatalos Microsoft tanfolyamok bárhol, bármikor

Microsoft On-Demand

Szerezz professzionális IT és fejlesztői ismereteket, tanulj saját tempódban, készülj fel a hivatalos Microsoft vizsgákra és gyűjtsd be a nemzetközi minősítéseket!

A Microsoft új Microsoft On-demand (MOC On-Demand) terméke ideális megoldást jelent az önálló ismeretszerzésre, vagy akár tantermi képzések mellett későbbi ismétlésre, gyakorlásra és vizsgafelkészülésre. Nem indul egy tantermi képzés? Sürgősen szükséged lenne az ismeretek megszerzésére? Nem tudsz részt venni az egész napos, egyhetes tanfolyamokon? A MOC On-Demand lehet a megoldás számodra.

A Microsoft On-Demand magas-minőségű, hivatalos Microsoft oktatók (MCT) által leadott videós tanfolyami anyagokat, élő laborkörnyezet hozzáférést és tudásfelmérőket tartalmaz. A MOC-OnDemand-hez a Training360 további extra szolgáltatást tartalmazó csomagot is kínál számodra.

Elérhető MOC On-demand tanfolyamok

A Microsoft jelenleg több mint száz tanfolyamot kínál hivatalosan elektronikus formában 90 vagy 180 napos laborhozzáféréssel. Ráadásul ha április 30-ig választ akciós Microsoft on Demand kurzusaink közül, ingyen biztosítunk hozzáférést a témához kapcsolódó magyar nyelvű elektronikus tananyagunkhoz is.

Akciós kurzusaink

 • Programming in C# (M20483)
 • Installing and Configuring Windows Server (M20410)
 • Configuring Advanced Windows Server 2012 Services (M20412)
 • Administering Windows Server 2012 (M20411)
 • Designing and Implementing a Server Infrastructure (M20413)
 • Installing and Configuring Windows 10 (M20697)
 • Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012 (M20417)
 • Querying Microsoft SQL Server (M20461)
 • Administering Microsoft SQL Server Databases (M20462)
 • Implementing a Data Warehouse with Microsoft SQL Server (M20463)

További kurzusokkal kapcsolatban kérjük, keresse termékmenedzserünket.

Árak és képzési csomagok

A MOC On-Demand csomag ára
 • 169.000 Ft+ÁFA/fő, mely díj tartalmazza a 90 napos videós tananyag-hozzáférést és laborhozzáférést.
 • 199.000 Ft+ÁFA/fő, mely díj tartalmazza a 180 napos videós tananyag-hozzáférést és laborhozzáférést.

Tavaszi akciónk keretében a csomag akciós ára április 30-ig történő megrendelés esetén:

 • 90 napos hozzáféréssel 169.000 119.000 Ft+ÁFA/fő
 • 180 napos hozzáféréssel 199.000 129.000 Ft+ÁFA/fő
 • Az akció keretében ingyen biztosítunk hozzáférést a témához kapcsolódó magyar nyelvű elektronikus tananyagunkhoz is.

Kérdések és válaszok

Kiknek javasolt a MOC On-Demand?

Elsősorban korábbi IT vagy fejlesztői alapokkal rendelkezők számára, akik magas szintű üzemeltetői, rendszergazdai vagy fejlesztői ismereteket szeretnének szerezni, illetve a későbbiekben hivatalos minősítések megszerzésére is szeretnének felkészülni és nyitottak az önálló tanulásra. Akik nem tudnak időben, helyben eljutni a hivatalos tantermi képzésekre.

Miből áll a MOC On-Demand?

A Microsoft On-Demand magas-minőségű, hivatalos Microsoft oktatók (MCT) által leadott videós tanfolyami anyagokat, élő laborkörnyezet hozzáférést és tudásfelmérőket tartalmaz. A MOC-OnDemand-hez a Training360 számos más extra szolgáltatást tartalmazó csomagot is kínál számodra, kedvezményesen.

Mi szükséges a tanuláshoz?

Egy multimédiás laptop vagy PC (esetleg tablet vagy telefon), Windows 7 vagy magasabb operációs rendszerrel legújabb böngészővel, szélessávú internetkapcsolattal.

Le tudom tölteni a videós anyagokat? Meddig érhetem el őket? Lehet-e hosszabbítani az elérést?

A MOC On-Demand anyagok online videó streaming formátumúak, melyeket a megvásárlást és a bejelentkezést követően online tudsz követni (vagyis állandó internet kapcsolat kell) az anyag aktiválásától számított 90 napig. Ha lejár a 90 nap, a hozzáférés megszűnik és a hosszabbításhoz a terméket újra meg kell vásárolnod. A MOC On-Demand személyre szóló termék.

Milyen nyelven érhető el a MOC On-Demand?

Az anyagok angol nyelvűek, de a megértést a videókon angol nyelvű felirat is megkönnyíti. Pár népszerű képzéshez a Training360 saját magyar nyelvű videós anyagaihoz is biztosít díjmentes hozzáférést.

Milyen hosszúak a videók és a teljes tanfolyami anyag?

A videók rövid 3-8 perces blokkokból állnak, így könnyen megtalálhatod amire szükséged van. A teljes tananyag a képzés típusától függően változik, de általában egy 5 napos képzés kb. 30-40 tanórányi anyagot ölel fel (a videókkal és a gyakorlatokkal együtt), ami az adott hivatalos Microsoft tanfolyam tematikáját követi és anyagát fedi le.

Hogyan tudom a gyakorlatokat elvégezni?

A gyakorlatokat online, a Microsoft felhős rendszerében kialakított élő távoli elérésű környezeteken tudod elvégezni. A laborok elérése szintén 90 nap az aktiválástól számítva.

Milyen extra szolgáltatásokat kínál a Training360 a MOC On-Demandhez?

A csomaghoz kedvezményesen vásárolhatsz hivatalos Microsoft vizsgát. Az önálló tanulás kiegészítéseként további e-mailes illetve fórumos támogatást vagy online mentorált szolgáltatást is rendelhetsz, melynek keretében hivatalos Microsoft trénereink segítenek neked előre egyeztetett időpontban online (Skype) konzultációk keretében az anyag megértésében, feldolgozásában, felmerülő kérdéseid megválaszolásában.

Kapok valami igazolást MOC On-demand tanfolyam elvégzéséről?

A képzés elvégzésével letöltheted a Microsoft oldaláról a látogatási igazolást, ami a képzés elvégzését bizonyítja. A nemzetközi oklevelek, minősítések megszerzéséhez a hivatalos Microsoft vizsgát szükséges letenned.

Felhasználhatok-e Microsoft SA vouchert a fizetésre?

A Microsoft tervezi, hogy az ügyfelek SA voucherből is meg tudják vásárolni a MOC On-Demand terméket, de egyelőre még nem érhető el ez az opció.

Kapcsolódik-e a termékhez valami tanulás menetét követő (learning management) rendszer?

Egyelőre nem, a Microsoft ezt a funkciót a következő verzióban tervezi.

További kérdésed lenne?

Kérjük, keresd termékmenedzser kollegánikat:

Fotó
Gáli Orsolya
oktatási termékmenedzser
Mobil +36 30 432 8130
Fax+36 1 880 0041
Fotó
Kardos Ádám
oktatási termékmenedzser
Mobil +36 30 356 6723

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...