Microsoft

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok Microsoft On-Demand tanfolyamok

Microsoft On-Demand - Hivatalos Microsoft tanfolyamok bárhol, bármikor

Microsoft On-Demand

Szerezz professzionális IT és fejlesztői ismereteket, tanulj saját tempódban, készülj fel a hivatalos Microsoft vizsgákra és gyűjtsd be a nemzetközi minősítéseket!

A Microsoft új Microsoft On-demand (MOC On-Demand) terméke ideális megoldást jelent az önálló ismeretszerzésre, vagy akár tantermi képzések mellett későbbi ismétlésre, gyakorlásra és vizsgafelkészülésre. Nem indul egy tantermi képzés? Sürgősen szükséged lenne az ismeretek megszerzésére? Nem tudsz részt venni az egész napos, egyhetes tanfolyamokon? A MOC On-Demand lehet a megoldás számodra.

A Microsoft On-Demand magas-minőségű, hivatalos Microsoft oktatók (MCT) által leadott videós tanfolyami anyagokat, élő laborkörnyezet hozzáférést és tudásfelmérőket tartalmaz. A MOC-OnDemand-hez a Training360 további extra szolgáltatást tartalmazó csomagot is kínál számodra.

Elérhető MOC On-demand tanfolyamok

A MOC On-Demand első körben a legnépszerűbb hivatalos Microsoft tanfolyamok anyagait fedi le, de a lista folyamatosan bővül majd új képzésekkel. A képzések január-március között kerülnek publikálásra, a megjelenéssel és rendelhetőséggel kapcsolatosan kérjük keresd munkatársainkat.

 • 10747 – Administering System Center 2012 Configuration Manager
 • 10961 – Automating Administration with Windows PowerShell
 • 20483 – Programming in C#
 • 10267 – Introduction to Web Development with Microsoft Visual Studio 2010
 • 20480 – Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3
 • 20341 – Core Solutions of Microsoft Exchange Server 2013
 • 20331 – Core Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013
 • 20410 – Installing and Configuring Windows Server 2012
 • 20411 – Administering Windows Server 2012
 • 20412 – Configuring Advanced Windows Server 2012 Services
 • 20413 – Designing and Implementing a Server Infrastructure
 • 20417 – Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012
 • 20697-1B: Installing & Configuring Windows 10

Árak és képzési csomagok

 • A MOC On-Demand csomag ára: 169.000 Ft+ÁFA/fő. A díj tartalmazza a 90 napos videós tananyag hozzáférést és laborhozzáférést. Akciónk keretében most díjmentes fórumos / e-mailes támogatást is kapsz oktatóinktól az előfizetés idejére, egyes képzésekhez pedig saját magyar nyelvű videós anyagainkhoz is biztosítunk 90 napos hozzáférést (az elérhető képzésekkel kapcsolatosan kérjük, érdeklődj munkatársunknál).
 • A csomaghoz 99.000 Ft+ÁFA/fő áron vehetsz online (Skype) konzultációt, melynek keretében az adott téma szakértő oktatója segít neked az anyag feldolgozásában, a felmerülő kérdések megválaszolásában.
 • Ha céged dolgozói részére szeretnél MOC On-demand csomagot vásárolni, a fenti díjakból további volumen kedvezményeket is kaphatsz, a részletekért kérd ajánlatunkat személyesen munkatársainktól, ügyfélmenedzsereinktől.
 • A csomaghoz 20% kedvezménnyel vehetsz Microsoft vizsgát.

Kérdések és válaszok

Kiknek javasolt a MOC On-Demand?

Elsősorban korábbi IT vagy fejlesztői alapokkal rendelkezők számára, akik magas szintű üzemeltetői, rendszergazdai vagy fejlesztői ismereteket szeretnének szerezni, illetve a későbbiekben hivatalos minősítések megszerzésére is szeretnének felkészülni és nyitottak az önálló tanulásra. Akik nem tudnak időben, helyben eljutni a hivatalos tantermi képzésekre.

Miből áll a MOC On-Demand?

A Microsoft On-Demand magas-minőségű, hivatalos Microsoft oktatók (MCT) által leadott videós tanfolyami anyagokat, élő laborkörnyezet hozzáférést és tudásfelmérőket tartalmaz. A MOC-OnDemand-hez a Training360 számos más extra szolgáltatást tartalmazó csomagot is kínál számodra, kedvezményesen.

Mi szükséges a tanuláshoz?

Egy multimédiás laptop vagy PC (esetleg tablet vagy telefon), Windows 7 vagy magasabb operációs rendszerrel legújabb böngészővel, szélessávú internetkapcsolattal.

Le tudom tölteni a videós anyagokat? Meddig érhetem el őket? Lehet-e hosszabbítani az elérést?

A MOC On-Demand anyagok online videó streaming formátumúak, melyeket a megvásárlást és a bejelentkezést követően online tudsz követni (vagyis állandó internet kapcsolat kell) az anyag aktiválásától számított 90 napig. Ha lejár a 90 nap, a hozzáférés megszűnik és a hosszabbításhoz a terméket újra meg kell vásárolnod. A MOC On-Demand személyre szóló termék.

Milyen nyelven érhető el a MOC On-Demand?

Az anyagok angol nyelvűek, de a megértést a videókon angol nyelvű felirat is megkönnyíti. Pár népszerű képzéshez a Training360 saját magyar nyelvű videós anyagaihoz is biztosít díjmentes hozzáférést.

Milyen hosszúak a videók és a teljes tanfolyami anyag?

A videók rövid 3-8 perces blokkokból állnak, így könnyen megtalálhatod amire szükséged van. A teljes tananyag a képzés típusától függően változik, de általában egy 5 napos képzés kb. 30-40 tanórányi anyagot ölel fel (a videókkal és a gyakorlatokkal együtt), ami az adott hivatalos Microsoft tanfolyam tematikáját követi és anyagát fedi le.

Hogyan tudom a gyakorlatokat elvégezni?

A gyakorlatokat online, a Microsoft felhős rendszerében kialakított élő távoli elérésű környezeteken tudod elvégezni. A laborok elérése szintén 90 nap az aktiválástól számítva.

Milyen extra szolgáltatásokat kínál a Training360 a MOC On-Demandhez?

A csomaghoz kedvezményesen vásárolhatsz hivatalos Microsoft vizsgát. Az önálló tanulás kiegészítéseként további e-mailes illetve fórumos támogatást vagy online mentorált szolgáltatást is rendelhetsz, melynek keretében hivatalos Microsoft trénereink segítenek neked előre egyeztetett időpontban online (Skype) konzultációk keretében az anyag megértésében, feldolgozásában, felmerülő kérdéseid megválaszolásában.

Kapok valami igazolást MOC On-demand tanfolyam elvégzéséről?

A képzés elvégzésével letöltheted a Microsoft oldaláról a látogatási igazolást, ami a képzés elvégzését bizonyítja. A nemzetközi oklevelek, minősítések megszerzéséhez a hivatalos Microsoft vizsgát szükséges letenned.

Felhasználhatok-e Microsoft SA vouchert a fizetésre?

A Microsoft tervezi, hogy az ügyfelek SA voucherből is meg tudják vásárolni a MOC On-Demand terméket, de egyelőre még nem érhető el ez az opció.

Kapcsolódik-e a termékhez valami tanulás menetét követő (learning management) rendszer?

Egyelőre nem, a Microsoft ezt a funkciót a következő verzióban tervezi.

További kérdésed lenne?

Kérjük, keresd termékmenedzser kollegánkat:

Fotó
Simon Ferenc
üzletágvezető
Mobil +36 30 388-8264
Telefon+36 1 880 0047
Fax+36 1 880 0041

Magunkról
Akciók
Tanfolyami feltételek
E-learning
Finanszírozás
Bankkártyás fizetés
Felhasználási feltételek
SA VOUCHER
Állásajánlatok
Kapcsolat
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép...
Facebook...