Microsoft
Mentorált Mentorált
Azonosító MCSANAS
Ár (nettó/fő) 759 000 Ft
Hossz 120 óra (15 nap)
Indulási időpontok
 • 2019. március 25.
 • 2019. június 03.
 • 2019. július 29.
 • 2019. szeptember 30.
 • 2019. november 18.
 • 2019. december 02.
SA VOUCHER beváltható!
Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok Microsoft üzemeltetői tanfolyamok Tanfolyam

Kedvezményes Windows Server 2012 rendszergazda csomag, online videós anyagok Synology NAS központtal

Windows Server 2012 tanfolyamsorozat - telepítés, konfigurálás, üzemeltetés, karbantartás

A tanfolyam célja

Legyél Te is a Windows Server 2012 üzemeltetői szakértője! A csomag tanfolyamainak elvégzésével a mindennapos kis- közép- vagy nagyvállalati Windows rendszergazdai feladatokat könnyűszerrel megoldhatod, és felkészülhetsz a nemzetközi MCSA Windows Server 2012 minősítés vizsgáira is!

A képzéssorozat keretén belül a résztvevők megismerik a Windows Server 2012 megújult felületét, eszközeinek használatát, telepítését, konfigurálását, a kapcsolódó infrastruktúra és virtualizációs alapokat. Képesek lesznek Windows Server 2012 hálózati és Active Directory infrastruktúra üzemeltetésére, a hálózati és Active Directory szolgáltatások (CS, RMS, FS) telepítésére és konfigurálására, karbantartásra és hibafelderítésre, vagyis a mindennapos rendszergazdai feladatok magas szintű ellátására.

A képzések anyaga (megfelelő gyakorlati időt követően) a hivatalos Microsoft vizsgákra is felkészít, melyek sikeres teljesítését követően az új, nemzetközi Microsoft Certified Solution Associate (MCSA) minősítés szerezhető meg. A vizsgák a Training360 vizsgaközpontjában tehetők le egyeztetett időpontban.

A tanfolyamot korábbi Windows Server 2008 rendszergazdai gyakorlattal nem rendelkező üzemeltetők, rendszergazdák részére ajánljuk, akiknek feladatuk lesz Windows Server 2012 rendszerek bevezetése és menedzselés a vállalatnál. A képzéssorozat ideális azok részére, akik korábbi (Windows Server 2000, 2003) rendszerekben dolgoznak és szeretnének Windows Server 2012-re áttérni.

Megjegyzés: azok részére, akik korábbi Windows Server 2008-as MCITP minősítéssel illetve több éves Windows 2008-as rendszergazdai gyakorlattal rendelkeznek, az ötnapos 20417-es kódú, áttérés tanfolyamot vagy gyorsított MCSA-F képzési csomagunkat javasoljuk.

A csomag tartalma:

 • 3 darab ötnapos hivatalos Microsoft tantermi tanfolyam
 • Hivatalos Microsoft e-tananyagok és vizsgafelkészítő anyagok
 • A képzések teljes magyar nyelvű online videós anyagaihoz 6 hónapos hozzáférés.
 • Tanfolyami extrák (a hagyományos oktatáshoz képest kétszer annyi konzultációs lehetőség oktatóinkkal, fórumos támogatás, egyénre szabott tanulási mód)
 • További 20% listaár kedvezmény egy darab választható üzemeltetői tanfolyamunk ( Windows 8/10, Exchange, SharePoint, System Center) díjából, egy éven belül

A csomag a vizsgákat nem tartalmazza. Ha szeretnél vizsgát is a csomagba, kérjük keresd munkatársainkat egyedi ajánlatért!

További csomagajánlatokat és a rendelesi információkat itt találod.

Szükséges előképzettség

Windows Vista vagy magasabb ismeretek és gyakorlat, hálózatos alapismeretek. Korábbi Windows Server (2003 vagy 2008) üzemeltetői alapismeret javasolt. Mivel a tananyagok angol nyelvűek, ezért az angol nyelv legalább alapfokú, dokumentumolvasás-szintű ismerete szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik.

Tanfolyami tematika

A csomag az alábbi, három Windows Server 2012 üzemeltetői tanfolyamra épül. Az egyes tanfolyamok rugalmas időbeosztásban, 3-4 hetente kerülnek lebonyolításra.

Az egyes tanfolyamok ütemezése:

A tanfolyamok lebonyolítása a fenti tanfolyami sorrend alapján történik az egyes képzések egymás utáni, meghirdetett időpontjaiban. A csomag kezdési időpontja a 20410-es képzés kezdési időpontját jelöli. További kérdések, vagy ütemezés pontosítás vagy egyedi ütemezés kérése esetén kérjük, keresd munkatársainkat!

Kapcsolódó vizsgák:

070-410 Installing and Configuring Windows Server 2012
070-411 Administering Windows Server 2012
070-412 Configuring Advanced Windows Server 2012 Services

Tekintsd meg a Windows 8/10 és Windows Server 2012 termékekhez kapcsolódó Microsoft MCSA és MCSE minősítési rendszert!

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...