Microsoft
Mentorált Mentorált
Azonosító MCSE
Ár (nettó/fő) 479 000 Ft
Hossz 80 óra (10 nap)
Indulási időpontok
  • 2019. március 25.
  • 2019. június 03.
  • 2019. szeptember 30.
  • 2019. december 02.
SA VOUCHER beváltható!
Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok Microsoft üzemeltetői tanfolyamok Tanfolyam

Kedvezményes Windows Server 2012 rendszermérnök csomag, online videós anyagokkal és extra tartalmakkal

Windows Server 2012 rendszermérnök (MCSE) tanfolyamsorozat - nagyvállalati üzemeltetés, tervezés, optimalizálás

A tanfolyam célja

Lépj a profi szintre MCSA szintű ismereteidre építve! A csomag tanfolyamait követően összetett nagyvállalati Windows rendszermérnöki, architekt jellegű feladatokat is elvégezhetsz, és felkészülhetsz a nemzetközi MCSE Windows Server 2012 minősítés vizsgáira!

A képzéssorozat keretén belül a korábbi MCSA szintű ismeretre építve a résztvevők megismerik a Windows Server 2012 alapú szerver infrastruktúrák, Active Directory (AD DS) és hálózati szolgáltatások nagyvállalati környezetbe történő, magas szintű tervezését, bevezetését, implementálását és optimalizálását, beleértve a virtualizációs támogatásokat is. Képesek lesznek tovább haladó Windows Server 2012 szolgáltatások (virtualizáció, monitoring, karbantartás, magas rendelkezésre állása, speciális AD szolgáltatások) nagyvállalati környezetbe történő, magas szintű tervezésére, bevezetésére, implementálására és optimalizálására.

A csomag tartalma:

  • 2 darab ötnapos hivatalos Microsoft tantermi tanfolyam
  • Hivatalos Microsoft e-tananyagok és vizsgafelkészítő anyagok
  • A képzések teljes magyar nyelvű online videós anyagaihoz 3 hónapos hozzáférés
  • Tanfolyami extrák (a hagyományos oktatáshoz képest kétszer annyi konzultációs lehetőség oktatóinkkal, fórumos támogatás, egyénre szabott tanulási mód)
  • További 20% listaár kedvezmény egy darab választható üzemeltetői tanfolyamunk ( Windows 8/10, Exchange, SharePoint, System Center) díjából, egy éven belül

A képzést megrendelheted Synology NAS csomagban is, bővített 6 hónapos online videós hozzáféréssel. A csomag a vizsgákat nem tartalmazza. Ha szeretnél vizsgát is a csomagba, kérjük keresd munkatársainkat egyedi ajánlatért!

További csomagajánlatokat és a rendelesi információkat itt találhatod.

Szükséges előképzettség

A tanfolyamot korábbi Windows Server 2012 üzemeltetői (MCSA szintű) ismerettel és gyakorlattal rendelkező szakembereknek ajánljuk. Az ismeretek az MCSA vagy a MCSA-F kódú csomagok tanfolyamainak elvégzésével szerezhető meg.

Tanfolyami tematika

A csomag az alábbi, két Windows Server 2012 üzemeltetői tanfolyamra épül. Az egyes tanfolyam rugalmas időbeosztásban, 3-4 hetente kerülnek lebonyolításra.

Az egyes tanfolyamok ütemezése:

A tanfolyamok lebonyolítása a fenti tanfolyami sorrend alapján történik az egyes képzések egymás utáni, meghirdetett időpontjaiban. A csomag kezdési időpontja a 20413 kódú képzés kezdési időpontját jelöli. További kérdések, vagy ütemezés pontosítás vagy egyedi ütemezés kérése esetén kérjük, keresd munkatársainkat!

Kapcsolódó vizsgák:

070-413 Installing and Configuring Windows Server 2012
070-414 Administering Windows Server 2012 (minősítés az MCSE Windows Server 2012, amennyiben az MCSA Windows 2012 megvan)

Tekintsd meg a Windows 8/10 és Windows Server 2012 termékekhez kapcsolódó Microsoft MCSA és MCSE minősítési rendszert!

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...