Microsoft
Mentorált Mentorált
Azonosító MCSA-F
Ár (nettó/fő) 479 000 Ft
Hossz 80 óra (10 nap)
Indulási időpontok
 • 2019. március 25.
 • 2019. június 03.
 • 2019. július 29.
 • 2019. szeptember 30.
 • 2019. november 18.
 • 2019. december 02.
SA VOUCHER beváltható!
Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok Microsoft üzemeltetői tanfolyamok Tanfolyam

Kedvezményes, gyorsított Windows Server 2012 rendszergazda csomag, online videókkal és extra tartalmakkal

Intenzív Windows Server 2012 tanfolyamsorozat - telepítés, konfigurálás, üzemeltetés, karbantartás

A tanfolyam célja

Legyél Te is a Windows Server 2012 üzemeltetői szakértője 10 nap alatt. A csomag tanfolyamainak elvégzésével a mindennapos kis- közép- vagy nagyvállalati Windows rendszergazdai feladatokat könnyűszerrel megoldhatod, és felkészülhetsz a nemzetközi MCSA Windows Server 2012 minősítés vizsgáira!

A képzéssorozat keretén belül a résztvevők megismerik a Windows Server 2012 eszközeinek használatát, telepítését, konfigurálását, a kapcsolódó infrastruktúra és virtualizációs alapokat. Képesek lesznek Windows Server 2012 hálózati és Active Directory infrastruktúra üzemeltetésére, a hálózati és Active Directory szolgáltatások (CS, RMS, FS) telepítésére és konfigurálására, karbantartásra és hibafelderítésre, vagyis a mindennapos rendszergazdai feladatok magas szintű ellátására.

A képzések anyaga (megfelelő gyakorlati időt követően) a hivatalos Microsoft vizsgákra is felkészít, melyek sikeres teljesítését követően az új, nemzetközi Microsoft Certified Solution Associate (MCSA) minősítés szerezhető meg. A vizsgákat a Training360 vizsgaközpontjában tehetők le.

A csomag tartalma:

 • 2 darab ötnapos hivatalos Microsoft tantermi tanfolyam
 • Hivatalos Microsoft e-tananyagok és vizsgafelkészítő anyagok
 • A képzések teljes magyar nyelvű online videós anyagaihoz 3 hónapos hozzáférés.
 • Tanfolyami extrák (a hagyományos oktatáshoz képest kétszer annyi konzultációs lehetőség oktatóinkkal, fórumos támogatás, egyénre szabott tanulási mód)
 • További 20% listaár kedvezmény egy darab választható üzemeltetői tanfolyamunk ( Windows 8/10, Exchange, SharePoint, System Center) díjából, egy éven belül

A képzést megrendelheted Synology NAS csomagban is, bővített 6 hónapos online videós hozzáféréssel. A csomag a vizsgákat nem tartalmazza. Ha szeretnél vizsgát is a csomagba, kérjük keresd munkatársainkat egyedi ajánlatért!

További csomagajánlatokat és a rendelesi információkat itt találod.

Szükséges előképzettség

A tanfolyamot az intenzív forma miatt korábbi Windows Server üzemeltetői alapismerettel és gyakorlattal rendelkező üzemeltetők, rendszergazdák részére ajánljuk, akiknek feladatuk lesz Windows Server 2012 rendszerek bevezetése és menedzselése a vállalatnál. A képzéssorozat ideális azok részére, akik korábbi (Windows Server 2000, 2003) rendszerekben dolgoznak és szeretnének Windows Server 2012-re áttérni. Mivel a tananyagok és vizsgák angol nyelvűek, ezért az angol nyelv legalább alapfokú, dokumentumolvasás-szintű ismerete szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik.

Tanfolyami tematika

A csomag az alábbi, két Windows Server 2012 üzemeltetői tanfolyamra épül. Az egyes tanfolyamok rugalmas időbeosztásban, 3-4 hetente kerülnek lebonyolításra.

Az egyes tanfolyamok ütemezése:

A tanfolyamok lebonyolítása a fenti tanfolyami sorrend alapján történik az egyes képzések egymás utáni, meghirdetett időpontjaiban. A csomag kezdési időpontja a 20410-11 kódú képzés kezdési időpontját jelöli. További kérdések, vagy ütemezés pontosítás vagy egyedi ütemezés kérése esetén kérjük, keresd munkatársainkat!

Kapcsolódó vizsgák:

070-410 Installing and Configuring Windows Server 2012
070-411 Administering Windows Server 2012
070-412 Configuring Advanced Windows Server 2012 Services (MCSA Windows Server 2012)

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...