Adaptív tréningek IT tanfolyamok
IT vezetői tanfolyamok
Training360 Informatikai Fejlesztői
Karrier Start Program
Office képzési megoldások
 
Országos IT Megmérettetés
Skip Navigation LinksFőoldal Országos IT Megmérettetés

19 kategóriában lehet bizonyítani – Elindult az Országos IT Megmérettetés

A CEBIT konferenciára utazik a legjobb!

Több mint 3000-en regisztráltak az Országos IT Megmérettetés versenyére, ahol 19 kategóriában bizonyíthatnak a szakemberek. 10 héten, 10 fordulón keresztül 10 perces feladatokban kell tudásukról számot adni a versenyzőknek. Az online megmérettetés célja, hogy megmutassa a magyar informatikusok kimagasló tudását és kreativitását, valamint lehetőséget adjon a szakma sokszínűségének bemutatására. A 19 választható kategória közül 7 kategóriának a Training360 a szakmai hitelesítője.

A megmérettetés abszolút győztese az lesz, aki a legtöbb kategóriában tud hibátlan eredményt felmutatni. Nyereménye egy utazás a CEBIT-re Hannoverbe, Európa legnagyobb üzleti, innovációs és digitális fesztiváljára. Az egyes kategória legjobbjai egy 300 ezer forint értékű továbbképzést kapnak ajándékba, melyből 3 darab díjat a Training360 ajánlott fel az egyes kategóriák győzteseinek!

A megmérettetés szervezője az IThon.info portál, szakmai hitelesítők az Attrecto, a DXC Technology, a Hacktivity csapata, az Intalion, a Qualysoft, a ShiwaForce.com, és a Training360.

Országos IT Megmérettetés

Kategóriák és azok szakmai hitelesítői

Az Országos IT Megmérettetésről tovább információ az alábbi linken érhető el

https://megmerettetes.ithon.info/a-versenyrol/

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...