IT Vezetői
Hagyományos Hagyományos
Azonosító PR2-P
Ár (nettó/fő) 192 000 Ft
Hossz 16 óra (2 nap)
Indulási időpontok
 • 2019. április 10. 
 • 2019. június 11.
 • 2019. szeptember 02.
 • 2019. november 04.
Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok IT vezetői, ITIL® tanfolyamok, IT projektvezetés Tanfolyam

PRINCE2® Practitioner

Projektmenedzsment a gyakorlatban PRINCE2® (2017 Edition) módszertan segítségével

A tanfolyam célja

A képzés célja, hogy résztvevők a PRINCE2® Foundation képzésen megszerzett alapokra építve további, mélyebb ismereteket szerezzenek a PRINCE2 módszertan használatáról, és képesek legyenek hatékonyan alkalmazni annak irányelveit különböző projektek menedzselési folyamataiban. A képzés egyben segít felkészíteni a PRINCE2® Practitioner vizsgára is.

A PRINCE2® a világ egyik legnépszerűbb de-facto projektmenedzsment szabványa, melyet a verseny- és közszférában egyaránt nagyon sok helyen alkalmaznak. A PRINCE2® a szervezetek számára könnyen használható közös nyelvet, egységes folyamatokat, szerepeket és menedzsment megoldásokat biztosít legyen szó akár általános vagy IT projektmenedzsmentről. A PRINCE2® segítségével javítható a projektek hatékonysága, minősége; növelhető az ügyfél-elégedettség és csökkenthetők a költségek.

A PRINCE2® Practitioner tanfolyamot elsősorban projektvezetők, program vezetők részére ajánljuk, akiknek feladata lesz összetett projekt menedzselése, felügyelete, irányítása. A képzés végén a résztvevők magas szinten lesznek képesek alkalmazni a PRINCE2® irányelveket különböző típusú és követelményű, összetett üzleti projektek menedzseléséhez.

A tanfolyam előadásokra, interaktív gyakorlatokra, esettanulmányokra és vizsgafelkészítő konzultációra épül. A PRINCE2® Practitioner vizsga a képzést követően előzetesen egyeztetett időpontban tehető le. A vizsga díját a képzés nem tartalmazza.

Csomagban olcsóbban! PRINCE2® Foundation és PRINCE2® Practitioner képzésünk kedvező árú csomagban is megrendelhető, beépített Foundation és Practitioner vizsgával együtt. További részletek...

Szükséges előképzettség

A PRINCE2® Foundation (PR2-F) c. tanfolyam ismeretanyaga, PRINCE2® Foundation minősítés és javasoltan projektmenedzsmentben eltöltött gyakorlati idő. Mivel a tananyagok és a vizsga angol nyelvűek, ezért alapfokú, dokumentumolvasás-szintű angol nyelvtudás szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik.

Tanfolyami tematika

 • PRINCE2® alapok áttekintése
 • PRINCE2® haladó megoldások és technikák az egyes fázisokhoz kapcsolódóan: projekttervezés, projektelőkészítés, kockázatmenedzsment, minőségmenedzsment, változáskezelés, projektindítás, projektfelügyelet, projektzárás
 • A PRINCE2® alapú projektmenedzsment illesztése, testre szabása különböző üzleti környezetekbe
 • A PRINCE2® skálázása különböző típusú és nagyságú projekthez történő használat esetén
 • PRINCE2® megoldások implementálása a gyakorlatban
 • Projektek dokumentálása
 • Mintavizsga, kérdések és válaszok

Kapcsolódó vizsga: PRINCE2® Practitioner

A PRINCE2® Practitioner vizsga a képzést követően előzetesen egyeztetett időpontban tehető le. A vizsga két és fél órás, 80 kérdéses, angol nyelvű teszt, melyen 55%-ot szükséges teljesíteni. A vizsga díját a képzés nem tartalmazza, a vizsga díja 138.000 Ft+áfa.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...