IT Vezetői
Hagyományos Hagyományos
Azonosító ITALL
Ár (nettó/fő) 629 000 Ft
Hossz 80 óra (10 nap)
Indulási időpontok
  • 2019. április 15.
  • 2019. június 03.
  • 2019. július 22.
  • 2019. szeptember 16.
Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok IT vezetői, ITIL® tanfolyamok, IT projektvezetés Tanfolyam

Kedvezményes IT vezetői tanfolyami csomag

ITIL® Foundation, IT kockázatmenedzsment, IT információvédelmi menedzser tanfolyamok egy csomagban

A tanfolyam célja

Ismerd meg, hogyan működhet még hatékonyabban az IT és hogyan tervezheted meg és menedzselheted megfelelően az IT szolgáltatás folyamatokat! IT vezetői tanfolyami csomagunk az ITIL® Foundation, az IT kockázatmenedzsment és az információvédelmi menedzser (belső biztonság auditor) tanfolyamainkat tartalmazza. A képzéseken a cég akár ugyanazon vagy akár különböző szakértői is részt vehetnek.

A kedvezményes tanfolyamsorozat célja, hogy az IT vezetők, üzleti döntéshozók, IT és üzleti folyamatokban résztvevő munkatársak munkáját segítse a mindennapi IT és üzleti stratégia kialakításban, döntéshozatalban, folyamatok tervezésében és növelje az IT és üzleti irányítás hatékonyságát. A tanfolyamok belsős és az ITIL® és ITIBA kódú képzések esetében nemzetközi vizsgával is zárhatók (a nemzetközi vizsgák díját a csomag nem tartalmazza).

A csomag tartalma:

  • 3 darab tantermi tanfolyam (ITIL-F, ITRISK, ITIBA)
  • Az ITIL® témához kapcsolódó magyar nyelvű online videós anyagainkhoz 3 hónapos hozzáférés
  • Vizsgafelkészülés támogatás
  • További 20% listaár kedvezmény egy darab további, választható IT vezetői (ITDQA, Agilis projektvezetés, Prince2 Foundation vagy Practitioner) díjából, egy éven belül

Szükséges előképzettség

Általános információ technológiai, hálózati és biztonsági alapismeretek javasoltak. Korábbi IT vezetési, projektvezetési, üzemeltetési tapasztalat hasznos. Mivel a tananyagok egy része és a nemzetközi vizsgák angol nyelvűek, ezért legalább alapfokú dokumentumolvasás-szintű angol nyelvtudás szükséges. Az előadás magyar nyelvű.

Tanfolyami tematika

IT vezetői tanfolyami csomagunk az ITIL® Foundation, az IT kockázatmenedzsment és az információvédelmi menedzser tanfolyamunkat tartalmazza. A tanfolyamok rugalmas időbeosztásban, havonta egy-egy hétben kerülnek lebonyolításra. A csomag egyes képzéseire akár ugyanaz a személy, akár az adott területre szakosodott munkatárs is részt vehet.

A tanfolyamok időpontjai az ITIL-F3, az ITRISK és ITIBA kódú képzések időpontjai alapján válogatható össze (jellemzően az ITIL®-lel indítható a sorozat). A várhatóan induló, tervezhető időpontokról munkatársaink adnak felvilágosítást.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...