Linux
Hagyományos Hagyományos
Azonosító LNX-SA
Ár (nettó/fő) 449 000 Ft
Hossz 80 óra (10 nap)
Indulási időpontok
 • 2019. április 08.
 • 2019. május 27.
 • 2019. június 17.
 • 2019. július 29.
 • 2019. szeptember 09.
 • 2019. október 07.
 • 2019. október 28.
 • 2019. december 02.
Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok Linux tanfolyamok Tanfolyam

Enterprise Linux rendszeradminisztrátor képzés

Enterprise Linux rendszeradminisztrátor képzéssorozat Red Hat Enterprise Linux / CentOS alapokon, kedvezményes csomagáron.

A tanfolyam célja

A Training360 saját fejlesztésű, meghirdetett Red Hat Enterprise Linux tanfolyamaira építve kedvezményes árú, rugalmas konstrukciójú, gyakorlatorientált Linux rendszeradminisztrátor képzéssorozatot indít. A tanfolyamsorozat folyamán a hallgatók az alapoktól a haladó szintig ismerhetik meg a Linux operációs rendszer teljes körű üzemeltetését, sok-sok gyakorlaton keresztül, workshop formában. A tanfolyam során a Red Hat Enterprise Linux (CentOS) 7 verzióját használjuk, de az ismeretek nagy része más Linux disztribúciókon is sikeresen alkalmazható.

A tanfolyam Synology DS216Play márkájú, kiemelkedő értékű NAS kiszolgálóval is rendelhető, amely ideális társ a tanulásban, munkában egyaránt.

Szükséges előképzettség

Számítógép-kezelési és információ technológiai alapismeretek, hálózati alapismeretek. Az egyes forrásanyagok angol nyelvűek lehetnek, ezért az angol nyelv dokumentumolvasás-szintű ismerete javasolt.

Tanfolyami tematika

A tanfolyam három, egymásra épülő modulból (egy 5 napos és egy 3+2 napos blokk) áll, melyek külön időpontokban, havonta kerülnek lebonyolításra. A tanfolyamok elméleti anyagot, gyakorlatokat egyaránt tartalmaznak. A képzésekhez az oktató által összeállított papíralapú és elektronikus anyagokat, segédleteket biztosítunk, illetve a csomagot megrendelők számára egy további angol nyelvű, RHCSA/RHCE vizsgafelkészítő kiadványt is biztosítunk.

 • Enterprise Linux üzemeltetés alapjai (LNX-01): a tanfolyam célja megismertetni a résztvevőket egy korszerű Linux alapú disztribúció napi használata során előforduló telepítési, alapvető üzemeltetési és karbantartási feladataival. A tanfolyam gyakorlati feladatok megoldására koncentrál, nem tartalmaz speciális (terjesztés specifikus) technikákat, így azok bármely Linux alapú disztribúció esetén jól használhatók. A képzés ideális az alapoktól kezdőknek vagy Windows-os rendszergazdáknak.
 • Enterprise Linux hálózatok menedzselése (LNX-02): ezen tanfolyam az alaptanfolyam ismereteire építve a Linux hálózatos lehetőségeit és hálózati szolgáltatásainak implementálását mutatja be. Az alapvető konfigurációs beállítások ismertetése után a hálózati útválasztás és a névfeloldás beállításai kerülnek elvégzésre, úgy, hogy a kliens oldali beállítások után egy tipikus otthoni vagy irodai hálózat szerverszolgáltatásainak telepítését végzik el a hallgatók. A képzés a hálózati fájlrendszerekkel, tűzfal beállításokkal és a hálózati nyomtatók kezelésével is foglalkozik.
 • Enterprise Linux haladó lehetőségei (LNX-03): ezen tanfolyam az alap- és hálózatos tanfolyam ismereteire építve azokat az technológiákat ismerteti, amelyek kiegészítik a meglévő szolgáltatásokat, illetve új lehetőségekkel bővítik a Linux disztibúciót. Kitér a jogosultságkezelés, az eszközkezelés és hálózatmenedzsment folyamatosan bővülő lehetőségeire.

Kapcsolódó vizsga: A teljes sorozat elvégzését és külön vizsgafelkészülést és gyakorlatot követően részben segítséget nyújt a hivatalos RHCSA (Red Hat Certified System Administrator) vizsgára. A vizsga díját a képzés nem tartalmazza.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...