Java és OOP
Hagyományos Hagyományos
Azonosító JAVA-SE2
Ár (nettó/fő) 185 000 Ft
Hossz 24 óra (3 nap)
Indulási időpontok
  • 2018. július 02. 
Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok Java és szoftverarchitektúra tanfolyamok Tanfolyam

Java SE haladó tanfolyam (Kód:JAVA-SE2)

Java SE haladó programozás tanfolyam

A tanfolyam célja

A tanfolyam célja a Java nyelven történő programozás haladó szintjének elsajátítása, a Java API részleteinek megismerése.

A tanfolyam számos gyakorlati feladatot tartalmaz, ezek megvalósításához IntelliJ IDEA fejlesztőeszközt alkalmazunk, Maven alapú projektekben, a Java 8 API használatával. Az egyes projekteket JUnit tesztek egészítik ki.

Szükséges előképzettség

A Java SE alapok (JAVA-SE1) tanfolyam elvégzése illetve annak ismeretanyaga. Mivel a tananyagok egy része angol nyelvű, ezért alapfokú, dokumentumolvasás-szintű angol nyelvtudás szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik, magyar prezentáció alapján.

Tanfolyami tematika

  • I/O, NIO, kapcsolat a fájlrendszerrel, folyamok, szűrők, szerializáció. Szöveges állomány (karakterfolyam), objektumok tárolása (stream), közvetlen hozzáférés.
  • Reguláris kifejezések használata, Java osztályok.
  • Párhuzamosság, többszálú programozás. Thread osztály. Runnable interfész. Futásvezérlés. Szálak állapotai. Szálcsoportok. Kölcsönös kizárás.
  • Bevezetés a Java adatbáziskezelési technikákba, a JDBC driver. A java.sql csomag, a DriverManager osztály és a Connection interfész. SQL-lekérdezések elküldése, a Statement és a ResultSet interfész.
  • Hálózatkezelés, kliensek, szerverek, portok, socketek. Internet- és WWW-objektumok elérése. Távoli metódushívás, RMI
Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...