Adaptív tréningek IT tanfolyamok
IT vezetői tanfolyamok
Training360 Informatikai Fejlesztői
Karrier Start Program
Office képzési megoldások
 
Vizsgák Vizsgajelentkezési lap letöltése
EXIN® Accredited Exam Center
Skip Navigation LinksFőoldal Exin vizsgaközpont

EXIN® vizsgaközpont

Az EXIN egyike a világ vezető információ és kommunikációs technológia menedzsment és akkreditációs szolgáltató intézményeinek. Több száz akkreditált nemzetközi partnerükkel, kiépített vizsgaközpont hálózatukkal, teljesen lefedik az információmenedzsment területét. 30 éves tapasztalattal rendelkeznek az IT szakemberek képzésében és minősítésében. Sikerüket igazolja a több mint 2 millió vizsgázó, akik világszerte 125 országban szereztek EXIN® által kiadott minősítést.

A Training360 2016. május 2-től csatlakozott az EXIN® által akkreditált vizsgaközpont (AEC) hálózatba. Portfóliónkban tehát ezentúl megtalálhatják többek között a népszerű:

 • ITIL® Foundation vizsga (angol/magyar nyelven)
 • ITIL® Lifecycle (Service Design, Service Strategy, Service Transition, Service Operation, Continual Service Improvement) vizsgák
 • ITIL® Capability vizsgák (Planning, Protection, Optimiziation / Service Offerings and Agreements / Release, Control, Validation / Operational Support and Analysis
 • ITIL® haladó (Managing Across the Lifecycle)
 • PRINCE2® Foundation és Practitioner vizsgák

A portfóliónkban található további minősítésekről érdeklődjön vizsgaadminisztrátorunknál, vagy kérjük keresse fel az EXIN® weboldalát.

A megszerzett minősítések igazolják a megszerzett tudást, növelik a munkavállalók szakmai hitelességét, értékesebbé teszik és megkülönböztetik a munkavállalókat a munkaerőpiacon és elősegíthetik a szakmai, munkahelyi előrelépést.

Vizsgaadminisztrátorunk

Amennyiben egyéb információra van szüksége vagy szeretne időpontot egyeztetni, kérjük, keresse vizsgaadminisztrátorunkat!

Fotó
Dovigyel Krisztina
termékmenedzser
Telefon+36 1 880 0056
Fax+36 1 880 0041

Az EXIN® vizsgaközpont nyitvatartása

EXIN® vizsgaközpontunk kéthetente, pénteki napokon van nyitva, a vizsgákat 10 órától indítjuk. A következő hónapokra meghirdetett vizsgaidőpontjaink a következők.

 • 2017. június 2.
 • 2017. június 16.
 • 2017. június 30.
 • 2017. július 14.
 • 2017. július 28.
 • 2017. augusztus 11.
 • 2017. augusztus 25.
 • 2017. szeptember 8.
 • 2017. szeptember 22.
 • 2017. október 6.

A vizsgák helyszíne

EXIN® vizsgaközpontunk az oktatóközponttal megegyező helyszínen, a 11. kerület Budapest, Budafoki út 56. alatt, a South Buda Business park irodaház A épületében található, ahol a legmodernebb környezetben várjuk ügyfeleinket.

Vizsgaközpontunk megközelíthető gépkocsival a Lágymányosi (Rákóczi) híd vagy a Petőfi híd felől valamint a balatoni útról és M7-es autópályáról is. Az épület körül a parkolás díjmentes, parkolásra az Újbuda központ parkolójában is lehetőség van 2,5 óráig díjmentesen! !

Tömegközlekedéssel a 103, 33, 133E buszokkal vagy az 1, 47, 41, 18 villamosokkal (kb. 10 perc séta után) lehet eljutni.

Training360 oktatóközpont
South Buda Business Park irodaház A épület
1117 Budapest, Budafoki út 56., 3. emelet.
Google Térkép...

Igény esetén, cégek részére lehetőség van egyedi, csoportos vizsgák szervezésére is, akár a cég helyszínén is, kihelyezett formában. A részletekkel és ajánlattal kapcsolatosan keresse munkatársainkat!

Jelentkezés EXIN® vizsgákra

Vizsgára jelentkezni a Training360 vizsgaadminisztrátoránál lehet.

A jelentkezési lap elküldése előtt érdeklődjön a szabad időpontokról telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen. Mivel bizonyos időszakokban a vizsgaközpont betelhet, ezért kérjük, hogy, hogy mielőbb egyeztesse, hogy az Ön által választott napon és időpontban vannak-e még szabad vizsgahelyeink.

Az időpont egyeztetést követően a Training 360 által kibocsátott EXIN® vizsgajelentkezési lap segítségével tudja jelentkezését véglegesíteni. A jelentkezési lapot kérjük, hogy kitöltve, és aláírva küldje vissza e-mailben vagy faxon (vagy akár személyesen).

A vizsgára jelentkező a vizsgajelentkezési lap elküldésével tudomásul veszi a Training360 Kft. és az EXIN® adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát. További kérdések esetén, kérjük, keresse a Training360 Kft. munkatársait.

A vizsgákat csak a jelentkezési lap beérkezése után tudjuk regisztrálni. A vizsga regisztrációját minden esetben visszaigazoljuk. Ha a visszaigazolást a vizsgát megelőző napig nem kapja meg, akkor kérjük, mindenképpen keresse meg vizsgaadminisztrátorunkat.

Szükséges előfeltételek igazolása haladó szintű vizsgák esetén

Fontos! Amennyiben olyan vizsgán vesz részt, melynek előfeltétele korábbi érvényes vizsga illetve minősítés megléte és/vagy hivatalos tanfolyamon való részvétel (pl. ITIL® Intermediate vagy Advanced vizsgák, Practitioner vizsgák esetében Foundation minősítés bemutatása, illetve hivatalos képzésen való részvétel igazolása), akkor a minősítést igazoló dokumentumok másolatát a jelentkezéskor e-mailben vagy faxon szükséges eljuttatni részünkre. Enélkül a regisztrációt nem tudjuk elvégezni. Vizsgaközpont adminisztrátorunk, ha szükséges, felveszi Önnel a kapcsolatot a szükséges dokumentum illetve a további teendők ügyében.

A vizsgaidőpont módosítása, vizsga lemondása

Amennyiben szeretné a vizsga időpontját módosítani vagy esetleg törölni, ebben az esetben kérjük, legkésőbb 48 órával a vizsga előtt, lehetőleg, írásban, jelezze azt vizsgaadminisztrátorunknak. Amennyiben betegség miatt kerül módosításra az időpont, ebben az esetben legkésőbb a vizsga napján keressen meg minket, mivel bizonyos esetekben lehetőség van a vizsga halasztására. Ha a megadott időn belül nem jelez vissza, és a vizsgán nem jelenik meg, a teljes vizsgadíjat ki kell fizetni.

A vizsga napja

Kérjük, hogy a vizsgaközpontba a vizsga leegyeztetett és visszajelzett időpontja előtt legkésőbb 20 perccel jelenjen meg, hogy a szükséges adminisztrációt el tudjuk végezni.

A vizsgához feltétlenül szükséges, hogy megfelelően azonosítani tudja magát, ezért kérjük, hozzon magával legalább két személyazonosság igazolására alkalmas igazolványt (pl. személyigazolvány, jogosítvány, útlevél, bankkártya, lakcímkártya), amiben legalább egyben fotó, kettőben pedig aláírás szerepel.

A vizsga megkezdése előtt el kell fogadnia az EXIN® vizsgaszabályzatát, illetve személyes tárgyait zárt szekrénybe kell elhelyezni.

Vizsgadíjak

A vizsgadíjak befizetése cégek esetén történhet készpénzzel, vagy egyeztetést követően átutalással, magánszemélyek esetében a vizsga napján készpénzzel, vagy kérésre előreutalással is.

Az aktuális vizsgadíjakért kérjük, keresse vizsgaközpont adminisztrátor munkatársainkat!

EXIN® vizsgaszabályzat

A vizsgák a Training360 Kft. vizsgatermében zajlanak. A vizsga megkezdése előtt a vizsgázónak igazolnia kell magát (fényképet és aláírást tartalmazó igazolványokkal) és aláírásával el kell fogadnia az EXIN® vizsgaközpont előírásait, és vizsgázási rendjét.

A vizsga ideje alatt a vizsgázók megfigyelés alatt állnak. A vizsga alatt a többi vizsgázóval beszélgetni, lapjukat figyelni, hangosan gondolkozni nem szabad. A vizsgatermet – amíg a vizsga időtartam tart – nem szabad elhagyni.

A vizsgaközpontba tilos bevinni: jegyzeteket, kézikönyveket vagy segédanyagokat, laptopot, notebookot, PDA-t, programozható számológépet, mobiltelefont, táblagépet, fényképezésre vagy videó készítésre alkalmas eszközöket, valamint tárcát, órát, táskát, kabátot.

Amennyiben a vizsga szolgáltatója az adott vizsgánál a felsoroltak közül bármelyik eszköz használatát engedélyezi, ebben az esetben a vizsgaadminisztrátor a vizsgázót erről tájékoztatja. A tesztek alatt a vizsgaadminisztrátor által előzetesen átnézett angol-magyar szótárt lehet használni (angol-angol magyarázó szótárt nem).

A vizsgakérdéseket és válaszokat, a jegyzeteket, illetve a kiosztott anyagokat sem elvinni, sem lemásolni nem szabad.

A fenti szabályok megsértése esetén az adminisztrátor a vizsgát felfüggesztheti, ami érvénytelen vizsgát és további vizsgaeltiltást eredményezhet.

A részletes EXIN® vizsgaszabályzat elérhető ebben a PDF dokumentumban. Kérjük, hogy a vizsga előtt olvassa végig! Köszönjük.

Felkészülés a vizsgákra

A Training360 az IT vezetői képzései keretében több EXIN® vizsgaközpontban letehető, nemzetközi vizsgára felkészítő tanfolyamot is hirdet, többek között az ITIL® Foundation, ITIL® Intermediate (Capability és Lifecycle), Advanced (MALC), PRINCE2®, ISO27001 témákban. További részletek itt találhatók.

Az egyes témákban önállóan, szakkönyvekből, videós tanfolyamokból, e-learning anyagokból is fel lehet készülni, de fontos, hogy sok haladó vizsga esetében a hivatalos tanfolyamok (hivatalos anyagok) elvégzése kötelező a vizsgázáshoz.

Trademarks

EXIN® is a Registered Trade Mark of EXIN. ITIL®/PRINCE2®/PRINCE2 Agile®/MSP®/M_o_R®/P3O®/MoP®/MoV®/RESILIA™ are registered trademarks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved. IT Infrastructure Library® is a Registered Trade Mark of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited. “PMI”, “CAPM” and “PMP”, are Registered Marks of Project Management Institute, Inc.

Magunkról
Akciók
Tanfolyami feltételek
E-learning
Finanszírozás
Bankkártyás fizetés
Felhasználási feltételek
SA VOUCHER
Állásajánlatok
Kapcsolat
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...