Adaptív tréningek IT tanfolyamok
IT vezetői tanfolyamok
Training360 Informatikai Fejlesztői
Karrier Start Program
Office képzési megoldások
 
Vizsgák Vizsgajelentkezési lap letöltése
Certiport Authorized Testing Center
Skip Navigation LinksFőoldal Hivatalos Certiport vizsgaközpont

Certiport vizsgaközpont (CATC)

A Training360 Kft. 2015 tavaszától hivatalos Certiport vizsgaközpont és megoldásszállító partner (Certiport Authorized Testing Center and Service Provider Partner). A Certiport az oktatási és vizsgamegoldásairól híres Pearson VUE cég alatt működő szervezet, melynek feladata, hogy elsősorban a nemzetközi, kiemelt felhasználói valamint alapszintű technikai / informatikai vizsgákat és minősítéseket tegye népszerűvé és elérhetővé az érdeklődők számára.

A Certiport vizsgaközpont legkeresettebb vizsgái és minősítései a Microsoft Office Specialist, a Microsoft Technology Associate, az Autodesk (CAD rendszerek, Revit, Maya, 3D), Adobe valamint a HP Accredited Technical Associate.

A minősítések megszerzését mindenki részére (diákok, tanulók, álláskeresők, meglévő munkavállalók) ajánljuk, aki szeretné elindítani és támogatni karrierjét, megerősíteni pozícióját és egy nemzetközi, a világon mindenhol elfogadott bizonyítványt szerezni az adott gyártó cég termékeinek használata vagy technológiájának ismerete területen, és szeretne továbblépni a magasabb szintekre.

A minősítések megszerzéséhez adott, a gyártók által előírt vizsgákat szükséges a Certiport vizsgaközpontban, előre egyeztetett időpontban letenni. A vizsgák angol nyelvűek, számítógép előtt zajlanak és a gyártótól függően tesztalapúak valamint szimulációs, gyakorlati feladatok megoldásából állnak.

További részletes információk a Certiport-ról és az egyes vizsgákról, minősítésekről itt találhatók.

A Certiport vizsgaközpont nyitva tartása

Certiport vizsgaközpontunk 2015 júniustól nyitja meg kapuit nyilvánosan, és alapesetben minden második (páros) héten csütörtökön 9:00-16:00 óra között tart nyitva (a zárási időpontig kell a vizsgákat befejezni). Amennyiben ezek a napok nem alkalmasak Önnek, akkor keressen meg minket, és a vizsgaközpont telítettségétől függően igyekszünk Önnek a legmegfelelőbb időpontban helyet biztosítani.

A vizsgák időtartama 1-4 óra között mozog, átlagosan 2-2,5 órával számolhat. Amennyiben szeretné pontosan megtudni a vizsga időtartamát, kérjük, keresse vizsgaadminisztrátorunkat.

A vizsgaközpont karbantartási munkák vagy szabadságolások miatt augusztus második felében, december utolsó hetében és január első hetében zárva tart, de a nyitva tartás változásáról minden esetben pontos információt talál weboldalunkon, vagy kérjük, keresse vizsgaadminisztrátorunkat.

A vizsgák helyszíne

Certiport vizsgaközpontunk az oktatóközponttal megegyező helyszínen, a 11. kerület Budapest, Budafoki út 56. alatt, a South Buda Business park irodaház A épületében található, ahol a legmodernebb környezetben várjuk ügyfeleinket.

Tömegközlekedéssel a 103, 33, 33E, 233E buszokkal vagy az 1, 47, 41, 18 villamosokkal (kb. 10 perc séta után) lehet eljutni. Vizsgaközpontunk megközelíthető gépkocsival a Lágymányosi (Rákóczi) híd vagy a Petőfi híd felől valamint a balatoni útról és M7-es autópályáról is. Az épület körül a parkolás díjmentes!

Training360 oktatóközpont
South Buda Business Park irodaház A épület
1117 Budapest, Budafoki út 56., 3. emelet.
Google Térkép...

Jelentkezés a Certiport vizsgákra

Vizsgára jelentkezni a Training360 vizsgaadminisztrátoránál lehet.

Fotó
Dovigyel Krisztina
termékmenedzser
Telefon+36 1 880 0056
Fax+36 1 880 0041

A jelentkezési lap elküldése előtt érdeklődjön a szabad időpontokról telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen. Mivel bizonyos időszakokban a vizsgaközpont betelhet, ezért kérjük, hogy, hogy mielőbb egyeztesse, hogy az Ön által választott napon és időpontban vannak-e még szabad vizsgahelyeink.

Az időpont egyeztetést követően a Training 360 által kibocsátott vizsgajelentkezési lap segítségével tudja jelentkezését véglegesíteni. A jelentkezési lapot kérjük, hogy kitöltve, és aláírva küldje vissza e-mailben vagy faxon (vagy akár személyesen).

Amennyiben az előzőekben bármilyen vizsgát tett már le Certiport vizsgaközpontban, ebben az esetben rendelkezik a tesztrendszerbe történő belépéshez account-tal (felhasználónév/e-mailcím és jelszó). Abban az esetben, ha Certiport vizsgaközpontban még nem vizsgázott, akkor előzetes regisztrációs szükséges. Kérjük, hogy belépési adatait őrizze meg, és azokat biztonságosan kezelje, másnak ezeket semmiképpen sem adja ki!

A vizsgára jelentkező a vizsgajelentkezési lap elküldésével tudomásul veszi a Training360 Kft., a Certiport valamint a szponzor cégek (akiknek a vizsgáját leteszi) adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát. A vizsgaközpontok és szponzor cégek szabályzata a vizsgaközpontok és szponzorcégek weboldalán találhatók. További kérdések esetén, kérjük, keresse a Training360 Kft. munkatársait.

Kérjük, a jelentkezési lapot legkésőbb a vizsga előtt két munkanappal küldje vissza e-mailben vagy faxon. Amennyiben ennél rövidebb időn belül szeretne vizsgát tenni, akkor kérjük, keresse vizsgaadminisztrátorunkat, akinél tájékozódni tud, hogy megoldható-e kérése.

A vizsgákat csak a jelentkezési lap beérkezése után tudjuk regisztrálni. A vizsga regisztrációját minden esetben visszaigazoljuk. Ha a visszaigazolást a vizsgát megelőző napig nem kapja meg, akkor kérjük, mindenképpen keresse meg vizsgaadminisztrátorunkat.

Amennyiben olyan vizsgára szeretne jelentkezni, ami az előző alkalommal sikertelen volt, ebben az esetben, a vizsgák szolgáltatójától, illetve az egyes vizsga típusoktól függően előfordulhat, hogy csak bizonyos várakozási idő után tud újra vizsgázni. Legtöbb esetben ez az első vizsgát követő nap, de bizonyos vizsgáknál ez több hét is lehet. A jelentkezési lap leadása előtt mindenképpen érdemes jeleznie, hogy az adott témából ez nem az első vizsgája, mert ez befolyásolhatja a lehetséges legkorábbi vizsgaidőpontot.

A vizsgaidőpont módosítása, vizsga lemondása

Amennyiben szeretné a vizsga időpontját módosítani vagy esetleg törölni, ebben az esetben kérjük, legkésőbb 36 órával a vizsga előtt, lehetőleg, írásban, jelezze azt vizsgaadminisztrátorunknak. Amennyiben betegség miatt kerül módosításra az időpont, ebben az esetben legkésőbb a vizsga napján keressen meg minket, mivel bizonyos esetekben lehetőség van a vizsga halasztására. Ha a megadott időn belül nem jelez vissza, és a vizsgán nem jelenik meg, a teljes vizsgadíjat ki kell fizetni.

A vizsga napja

Kérjük, hogy a vizsgaközpontba a vizsga leegyeztetett és visszajelzett időpontja előtt legkésőbb 20 perccel jelenjen meg, hogy a szükséges adminisztrációt el tudjuk végezni.

A vizsgához feltétlenül szükséges, hogy megfelelően azonosítani tudja magát, ezért kérjük, hozzon magával legalább egy személyazonosság igazolására alkalmas igazolványt (pl. személyigazolvány, jogosítvány, útlevél).

A vizsga megkezdése előtt el kell fogadnia a Certiport vizsgaszabályzatát, illetve személyes tárgyait zárt szekrénybe kell elhelyezni. Ezt követően foglalhatja el a helyét a vizsgagépnél, illetve kapja meg a jegyzeteléshez szükséges laminált lapokat és tollat.

Amennyiben szükséges, a vizsga előtt lehetősége van a vizsga működését részletesen bemutató Tutorial átnézésére, illetve a vizsgaadminisztrátor is tájékoztatja a részletekről.

Sikeres vizsga befejeztével az eredmények a vizsgázó profiljába mentődnek. A hivatalos szolgáltató (pl. Microsoft) hivatalos vizsgabizonyítványát általában a vizsgától számított 3-5. munkanapon, a legtöbb szolgáltató esetében PDF formátumban kapja meg (vagy töltheti le). Amennyiben a vizsgaeredménye nem érkezik meg ekkor (vagy a vizsgaadminisztrátor által jelzett időpontig), ebben az esetben mindenképpen keressen meg minket.

Vizsgadíjak

A vizsgadíjak befizetése cégek esetén történhet készpénzzel, vagy egyeztetést követően átutalással, magánszemélyek esetében a vizsga napján készpénzzel, vagy kérésre előreutalással is. Mindegyik esetben lehetőség van vizsga voucherek beszámítására, azonban kérjük, hogy a voucher számot és lejárati időt minden esetben a vizsgát megelőzően, a jelentkezési lap megfelelő rovatában tüntesse fel. A vizsga kuponokat a vizsgát követően, vagy azok lejárati napját követően érvényesíteni nem tudjuk.

Az árak tájékoztató jellegűek, a szolgáltatást 27% ÁFA terheli (magánszemélyek esetében a bruttó árat szükséges fizetni). A vizsgaárak az árfolyamok változása miatt változhatnak, ezért az aktuális árakért kérjük, keresse vizsgaadminisztrátorunkat! Amennyiben több vizsgát rendel meg egyszerre, kérje egyedi ajánlatunkat!

Microsoft Office Specialist (MOS) vizsgák 33.000 Ft + ÁFA
Microsoft Technology Associate (MTA) vizsgák 17.000 Ft + ÁFA
AutodDesk Certified vizsgák 35.000 Ft + ÁFA
Adobe Certified Expert vizsgák 35.000 Ft + ÁFA
HP ATA vizsgák 40.000 Ft + ÁFA

Certiport vizsgaszabályzat

A vizsgák a Training360 Kft. vizsgatermében, számítógép előtt, angol nyelven zajlanak. A vizsga megkezdése előtt a vizsgázónak igazolnia kell magát (fényképet és aláírást tartalmazó igazolványokkal) és aláírásával el kell fogadnia a Certiport vizsgaközpont előírásait, és vizsgázási rendjét.

A vizsga ideje alatt a vizsgázók kamerás vagy személyes (proktor) megfigyelés alatt állnak. A vizsga alatt a többi vizsgázóval beszélgetni, képernyőjüket figyelni, hangosan gondolkozni nem szabad.

A vizsgaközpontba tilos bevinni: jegyzeteket, kézikönyveket vagy segédanyagokat, laptopot, notebookot, PDA-t, programozható számológépet, mobiltelefont, táblagépet, fényképezésre vagy videó készítésre alkalmas eszközöket, valamint tárcát, órát, táskát, kabátot. A vizsgázó mindezeket a vizsga időtartama alatt zárható szekrényben tudja elhelyezni.

Amennyiben a vizsga szolgáltatója az adott vizsgánál a felsoroltak közül bármelyik eszköz használatát engedélyezi, ebben az esetben a vizsgaadminisztrátor a vizsgázót erről tájékoztatja. Egyes, nem informatikai, tesztek alatt a vizsgaadminisztrátor által kiadott szótárt lehet használni.

A vizsgázó a vizsgaközpont által biztosított letörölhető laminált jegyzetlapokra készíthet jegyzeteket. A vizsgakérdéseket és válaszokat, a jegyzeteket, illetve a kiosztott anyagokat sem elvinni, sem lemásolni nem szabad.

A vizsga végeztével a vizsgázó egy példányban, lebélyegezve és aláírva megkapja a rendszer által kiadott vizsgaeredményt.

A Certiport vizsgarendszer használatával, illetve a vizsga során felmerülő, nem szakmai jellegű kérdésekkel kapcsolatban a vizsgaadminisztrátorhoz tud fordulni.

A fenti szabályok megsértése esetén az adminisztrátor a vizsgát felfüggesztheti, ami érvénytelen vizsgát és további vizsgaeltiltást eredményezhet.

A teljes és hivatalos vizsgaszabályzatok és további tudnivalók angol nyelven itt találhatók.

Legyen Önnél is Certiport vizsgaközpont!

A világon több tízezer iskolában, felsőoktatási intézményben, közintézményben, közszféra területen valamint a versenyszférában működik sikerrel Certiport vizsgaközpont.

  • Emelje magasabb szintre az iskolai oktatást, biztosítson nemzetközi szintű minősítéseket iskolája tanárai, oktatói és végzős hallgatói részére!
  • Mérje dolgozói kompetenciáját, ismerje el adott területen munkáját és szakértelmét!
  • Könnyítse meg munkáját új dolgozók felvételénél, a kompetenciák objektív felméréséhez!
  • Alakítson ki cégénél egységes, standard kompetencia és továbblépési szinteket!
  • Növelje cége, szervezete működésének hatékonyságát!
  • Növelje cége, szervezete elismertségét, imázsát és megítélését házon belül és a munkaerő piacon!

A Certiport központban letehető és a világ vezető gyártói által kínált kiemelt felhasználói vagy alapszintű informatikai technológiai minősítések (pl. Microsoft Office minősítések) az egész világon elfogadott, nemzetközi minősítéseket adnak.

A minősítések megszerzését mindenki részére (diákok, tanulók, tanárok, álláskeresők, meglévő munkavállalók) ajánljuk, aki szeretné elindítani és támogatni karrierjét, megerősíteni pozícióját és egy nemzetközi, a világon mindenhol elfogadott bizonyítványt szerezni az adott gyártó cég termékeinek használata vagy technológiájának ismerete területen, és szeretne továbblépni a magasabb szintekre.

A Training360 Kft., mint Certiport megoldásszállító és a Certiport hivatalos magyarországi képviselete segítséget és támogatást nyújt, hogyan lehet az Ön cégénél, szervezeténél is Certiport vizsgaközpontot bevezetni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keresse munkatársunkat további információkért!

Fotó
Simon Ferenc
üzletágvezető
Mobil +36 30 388-8264
Telefon+36 1 880 0047
Fax+36 1 880 0041
Magunkról
Akciók
Tanfolyami feltételek
E-learning
Finanszírozás
Bankkártyás fizetés
Felhasználási feltételek
SA VOUCHER
Állásajánlatok
Kapcsolat
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...