E-learning

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Office 2010 és 2013 átállás megoldások Office 2010 és 2013 átállás megoldások

Mi már végig­gon­dol­tuk! Tud­jon meg többet Office ver­zió­vál­tást tá­mo­ga­tó meg­ol­dá­sa­ink­ról!

További információ

Egyedi e-learning tananyagfejlesztésEgyedi e-learning tananyagfejlesztés

Egy minőségi e-lear­ning tan­anyag ha­té­kony és gaz­da­sá­gos ok­ta­tá­si for­ma le­het, fő­leg egy na­gyobb szer­ve­zet­nél. Egy mi­nő­sé­gi e-lear­ning tan­anyag.

További információ

E-learning megoldások bevezetéseE-learning meg­oldá­sok bevezetése

Van az Ön munka­he­lyén ok­ta­tá­si ke­ret­rend­szer? Ér­dek­lőd­nek az e-lear­ning tech­no­ló­gia iránt?

További információ
Skip Navigation LinksFőoldal E-learning Office 2013 e-learning

Office 2013 e-learning tananyagok

Office 2013 átállás, Excel 2013, Word 2013, PowerPoint 2013, Outlook 2013 videós tananyagaink

Videó alapú Office 2013 e-learning tananyagink jelentős támogatást jelentenek az önálló tanuláshoz, de tantermi képzéseink kiegészítéseképpen, vegyes blended learning módszertan szerint is remekül felhasználhatóak.

A 3-5 perces videó filmeket tartalmazó tananyagokban az elmúlt évek vállalati oktatásainak legnépszerűbb, legkeresettebb témáit dolgoztuk fel közérthető formában.

A 2010-es verzióhoz képest újdonság, hogy tananyagainkat a tantermi képzéseinkről már sokak számára ismert és méltán népszerű Tapasztó Balázs (Training360 vezető oktató) készítette, aki látszik is a felvételeken. Tapasztalataink szerint ez a megoldás sokkal személyesebbé teszi tananyagainkat, az előadó megjelenítése támogatja a felhasználók figyelmének fenntartását.

Az „Átállás az Office 2010-es verziójára” című e-learning tananyagunk sikerén felbuzdulva Office 2013-as tananyagunk első modulja, szintén külön termék formájában, az átállás zökkenőmentesítését támogató megoldásként is elérhető.

Próbálja ki Ön is!

A tananyag miden fejezetéből 1-1 leckét Ön is bármikor kipróbálhat, ehhez nem kell mást tennie, mint regisztrálnia oldalunkon, ahol az Ön személyes menüjében rögtön láthatóak lesznek a demo anyagok.

Természetesen, ha Ön már regisztrált felhasználónk, akkor azonnal hozzáférhet a demo tananyaghoz, ehhez kattintson belépés után a „Személyes” feliratú, narancssárga gombra.

Office 2013 tananyagaink fő tulajdonságai

  • rendkívül szemléletes, videó alapú, narrációval ellátott, HD minőségű, dinamikus effektekkel ellátott videófilmekből áll
  • egy-egy téma rövid idő alatt elsajátítható, munka mellett egy hét, aktívan egy hétvége alatt kényelmesen feldolgozható
  • bármilyen oktatási keretrendszerbe illeszthető, de nem szükséges a használathoz, intranetre telepített formában vagy a Training360 oldalán keresztül használhatják a munkatársai
  • letölthető mintafájlok segítségével az egyes feladatok a felhasználók saját számítógépén gyakorolhatóak

További részletekért keresse munkatársainkat!

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...