Cisco
Hagyományos Hagyományos
Azonosító CCNANAS
Ár (nettó/fő) 799 000 Ft
Hossz 80 óra (10 nap)
Indulási időpontok
 • 2019. március 18. 
 • 2019. május 06.
 • 2019. június 24.
 • 2019. augusztus 05.
 • 2019. szeptember 30.
 • 2019. november 18.
Skip Navigation LinksFőoldal IT tanfolyamok és IT vezetői tanfolyamok Hivatalos Cisco tanfolyamok Tanfolyam

Cisco CCNA (ICND1+ICND2) tanfolyam sorozat + CCNA vizsga + online anyagok Synology NAS központtal

Kedvezményes Cisco hálózati alapismeretek csomag (ICND1+ICND2) a CCNA vizsgához

A tanfolyam célja

A tanfolyam az ICND1 és ICND2 kódú, CCNA vizsgára felkészítő tanfolyamok kedvezményes csomagja. A képzések már az új v3.0 verzió alapján kerülnek lebonyolításra.Az első tanfolyam során a résztvevők megismerik a TCP/IP alapú hálózatok kiépítésének elméleti és gyakorlati alapjait Cisco eszközök és technológiák segítségével. A második tanfolyam során a résztvevők Cisco routing protokollok használatát, switch alapú hálózatok kialakítását, konfigurálását, VLAN-ok és hozzáférési listák készítését, eszközök hibafelderítését, hálózati kapcsolatok kialakítását és az IPv6 technológia újdonságait ismerik meg. A tanfolyamot követően a résztvevők alapos hálózati elméleti ismerettel fognak rendelkezni, és képesek lesznek Cisco eszközökből hálózatok (router, switch) alapvető konfigurálásra, üzemeltetésére és támogatására.

Beépített bónusz videós tananyag, csak nálunk! A képzéshez ismétlést és otthoni tanulást segítő, magyar nyelvű online videós tananyagot is adunk, mely tartalmazza a Cisco CCNA anyagot. A gyakorlást otthon is folytathatod, hiszen a laborkörnyzetek a képzést követően is elérheted!

A képzést minden kezdő hálózati vagy Cisco területen még új IT szakembernek ajánljuk, aki az alapoktól szeretné megismerni a Cisco hálózati eszközöket és technológiákat, és feladata lesz Cisco alapú rendszerek üzemeltetése.

A tanfolyam a Cisco Certified Entry Networking Technician (CCENT) minősítés megszerzéséhez szükséges ICND1 és a CCNA fokozat megszerzéséhez szükséges ICND2 vagy CCNA vizsgára is felkészít. Azok részre, akik már korábbi hálózatos ismeretekkel és gyakorlattal már rendelkeznek, a gyorsított CCNA Bootcamp tanfolyamunkat és erre épülő csomagjainkat ajánljuk!

A csomag tartalma:

2 darab hivatalos Cisco tantermi tanfolyam (ICND1, ICND2)

 • Hivatalos Cisco tananyagok
 • 1400+ oldalas angol nyelvű CCNA vizsgafelkészítő könyv, vizsgakérdés gyűjteménnyel
 • A képzések teljes magyar nyelvű online videós anyagaihoz 6 hónapos hozzáférés
 • A képzést követően is hozzáférhetsz a laborkörnyezethez (kb. 30 órányi gyakorlási idővel)
 • CCNA vizsgakupon, mely felhasználható vizsgaközpontunkban a tanfolyam befejezésétől számított 6 hónapon belül.

További csomagajánlatokat és a rendelesi információkat itt találod.

Szükséges előképzettség

Windows 7 vagy magasabb felhasználói ismeretek és gyakorlat, alapvető hálózatkezelési ismeretek. Mivel a tananyagok angol nyelvűek, ezért alapfokú, dokumentumolvasás-szintű angol nyelvtudás szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik.

Tanfolyami tematika

Két darab tanfolyam a hivatalos Cisco tanfolyamokra és tematikákra épülve, minden hónap egy-egy hetében. A jelzett kezdési időpont az ICND1 tanfolyam kezdési időpontját jelöli. A részletes tematikákat az egyes tanfolyamok és kapcsolódó, egymást követő időpontok (ICND1 és ICND2) alatt találhatók meg.

Az egyes tanfolyamok ütemezése:

A tanfolyamok lebonyolítása a fenti tanfolyami sorrend alapján történik az egyes képzések egymás utáni, meghirdetett időpontjaiban. A csomag kezdési időpontja az INCD1 kódú képzés kezdési időpontját jelöli. További kérdések, vagy ütemezés pontosítás vagy egyedi ütemezés kérése esetén kérjük, keresd munkatársainkat!

Kapcsolódó vizsga

100-105 (ICND1 v3.0) és 200-105 (ICND2 v3.0) vagy a 200-125 (CCNA v3.0)

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...