Cisco CCNA tanfolyam sorozat (ICND1+ICND2) + CCNA vizsga

CCNA

Kedvezményes Cisco hálózati alapismeretek csomag (ICND1+ICND2) a CCNA vizsgához

Képzés hossza: 10 nap (80 óra)

Képzés nyelve: MAGYAR/ANGOL

Folytatódik nagysikerű akciónk, melynek keretében számos IT és IT vezetői tanfolyam van terítéken, melyeket új, NAS tanfolyami csomagban is elérhetsz, extra tananyagokkal és egy univerzális Synology NAS központtal.

Kérjük válassz időpontot!

2019 június 24. 699 000 Ft
NAS
2019 augusztus 05. 699 000 Ft
NAS
2019 szeptember 30. 699 000 Ft
NAS
2019 november 18. 699 000 Ft
NAS

699 000 Ft + Áfa / fő-től

A képzés az ICND1 és ICND2 kódú CCNA vizsgára felkészítő tanfolyamok kedvezményes csomagja, már az új v3.0 verzióban. Az első tanfolyam során a résztvevők megismerik a TCP/IP alapú hálózatok kiépítésének elméleti és gyakorlati alapjait Cisco eszközök és technológiák segítségével. A következő képzésen a Cisco routing protokollok használatát, switch alapú hálózatok kialakítását, konfigurálását, VLAN-ok és hozzáférési listák készítését, eszközök hibafelderítését, hálózati kapcsolatok kialakítását és az IPv6 technológia újdonságait sajátítják el.

Beépített bónusz videós tananyag, csak nálunk! A képzéshez ismétlést és otthoni tanulást segítő, magyar nyelvű online videós tananyagot is adunk, mely tartalmazza a Cisco CCNA anyagot. A gyakorlást otthon is folytatható, mivel a laborkörnyezet a képzést követően is elérhetők.

A csomag tartalma:

2 darab hivatalos Cisco tantermi tanfolyam (ICND1, ICND2)

  • Hivatalos Cisco tananyagok
  • 1400+ oldalas angol nyelvű CCNA vizsgafelkészítő könyv, vizsgakérdés gyűjteménnyel
  • A képzések teljes magyar nyelvű online videós anyagaihoz 3 hónapos hozzáférés
  • A képzést követően is hozzáférhetsz a laborkörnyezethez (kb. 30 órányi gyakorlási idővel)
  • CCNA vizsgakupon, mely felhasználható vizsgaközpontunkban a tanfolyam befejezésétől számított 6 hónapon belül.

A tanfolyam Synology DS216Play márkájú, kiemelkedő értékű NAS kiszolgálóval is rendelhető, amely ideális társ a tanulásban, munkában egyaránt.

Két darab tanfolyam a hivatalos Cisco tanfolyamokra és tematikákra épülve, minden hónap egy-egy hetében. A részletes tematikákat az egyes tanfolyamok (ICND1 és ICND2) alatt találhatók meg.

Az egyes tanfolyamok ütemezése:

A tanfolyamok lebonyolítása a fenti tanfolyami sorrend alapján történik az egyes képzések egymás utáni, meghirdetett időpontjaiban. A csomag kezdési időpontja az INCD1 kódú képzés kezdési időpontját jelöli. További kérdések, vagy ütemezés pontosítás vagy egyedi ütemezés kérése esetén kérjük, keresd munkatársainkat!

Kapcsolódó vizsga

100-105 (ICND1 v3.0) és 200-105 (ICND2 v3.0) vagy a 200-125 (CCNA v3.0)

Windows 7 vagy magasabb felhasználói ismeretek és gyakorlat, alapvető hálózatkezelési ismeretek. Mivel a tananyagok angol nyelvűek, ezért alapfokú, dokumentumolvasás-szintű angol nyelvtudás szükséges. Az előadás magyar nyelven zajlik.