NASsolj velünk! Piacképes tudás, extra tananyagokkal és Synology univerzális NAS központtal

NASsolj velünk! Piacképes tudás, extra tananyagokkal és Synology univerzális NAS központtal

Folytatódik nagysikerű akciónk, melynek keretében számos IT és IT vezetői tanfolyam van terítéken, melyeket új, NAS tanfolyami csomagban is elérhetsz, extra tananyagokkal és egy univerzális Synology NAS központtal.

Az akciós csomagokhoz egy Synology DS218Play márkájú, kiemelkedő értékű NAS kiszolgálót kapsz, ami ideális a tanulásban, munkában egyaránt. Nem csak NAS, cloud tárolási és szinkronizálási és adatmentési feladatokra alkalmas, de támogatja akár a 4K-s felbontású médiatartalmak kódolását, megtekintését és menedzselését is, több mint 50 féle ingyenesen telepíthető alkalmazásával pedig a funkciók további tárházát valósíthatod meg otthon vagy munkahelyeden.

Tekintsd meg a folyamatosan bővülő akciós tanfolyami listánkat! Az akciós tanfolyamokra folyamatosan jelentkezhetsz, az akció visszavonásáig.*

Akciós feltételek

  • A NAS akció csak a képzés nevében jelzett (... + online tananyag Synology NAS központtal) képzésekre vehető igénybe. Az oktatást támogató NAS eszközt (merevlemezek nélkül) személyesen veheted át a tanfolyamon (vagy azt követően), a képzés díjának egyenlítése után.
  • Jelen ajánlatunk csak az új (még le nem adott) jelentkezésekre, és az akcióban jelzett, listaáras, budapesti helyszínű oktatóközpontunkban megrendezésre kerülő, meghirdetett tanfolyamokra, a szabad helyek erejéig érvényes.
  • Az akció és kedvezményes árak más kedvezményekkel, akciókkal, pályázati támogatásokkal nem vonhatók össze, más szolgáltatásra nem válthatók át.
  • A tanfolyamokra a Training360 Általános tanfolyami és garanciális feltételei érvényesek. A tanfolyamok díja tartalmazza a tananyagokat és a képzések idejére a büfészolgáltatást (kávé, tea, pogácsa). Ebéd külön rendelhető napi bruttó 1.400 Ft értékben. A feltüntetett árak nettó árak, a szolgáltatást 27% ÁFA terheli. A NAS csomagos hivatalos Microsoft képzésekre SA utalványok, a hivatalos VMware képzésekre VMware oktatási utalványok (Training/PSO credit), hivatalos Cisco esetében Cisco Learning Creditek (CLC) beszámíthatók további felár ellenében. Kérjük, ezzel kapcsolatban keresse munkatársainkat.
  • Az akcióban szereplő termék típusának változását (hasonló termékjellemzők mellett) fenntartjuk.

Akció vége: 2019. december .31.

Vissza az akciókhoz

Az akcióhoz kapcsolódó tanfolyamok

Összesen...
Elrendezés: