Adaptív tréningek

Kapcsolat Kapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, hasz­nál­ja fel ta­pasz­ta­la­ta­in­kat a leg­jobb meg­ol­dás meg­ta­lá­lá­sá­ban!

Skip Navigation LinksFőoldal Adaptív tréning megoldások Az adaptív fejlesztési folyamat köríve

Az adaptív fejlesztési folyamat köríve

Fejlesztési megoldásaink hatékonyságát és tartós sikerét az alábbi folyamat garantálja, képzési, fejlesztési programjainkat ez alapján javasoljuk megvalósítani, az alábbi pontok alapján:

1.Célok definiálása

Ebben a fázisban a vezetői interjú során különös hang­súlyt fektetünk arra, hogy a képzési célokat közösen egyeztessük, és a megfelelő trénert válasszuk ki.

2.A belső és külső körülmények felmérése

Fontosnak tartjuk, hogy a tréner a résztvevőkkel a tréning előtt megismerkedjen, így már a tréning kezdete előtt tisztában lesz a résztvevők felkészült­ségével, és a környezeti sajátosságokkal.

3.A legnagyobb fejlődési, alkalmaz­kodási potenciál meghatározása

Az egyedi igények felmérése után aprólékos gonddal dolgozzuk ki a tréning részletes tematikáját, mely a konkrét tartalmi elemeket, az egyes blokkokban alkal­ma­zott módszereket és az időbeosztást tartalmazza, hogy minden, tréningen töltött perc hasznosan teljen el.

4.A legjobb gyakorlat felhasználása

Fejlesztési programjaink során a trénerek hazai és nem­zet­közi példákkal támasztják alá fejlesztési prog­ramjukat, törekednek rá, hogy a legjobb gyakorlatot (best practice) mutassák be a résztvevőknek.

5.A fejlesztés utánkövetése

A tréningek hossza önmagában csak a tudás átadására elégséges. Az új ismeretek implementációja, a minden­napokba épülése egy hosszabb folyamat. A fejlesztési programokhoz minden esetben opcionális jelleggel kö­vető alkalmat (follow up) javasolunk, ahol a részt­vevők beszámolhatnak egymásnak és a trénernek a tapasz­ta­la­taikról, feldolgozásra kerülhetnek kérdéseik. A kö­ve­tő alkalom, akár csak egy fél nap hosszában meg­nö­ve­lik az adaptációs időt, jelentősen hozzájárul­hatnak az új ismeretek gyors és hatékony beépüléséhez.

6.A körülmények és az alkalmazkodás kontrollja

A folyamatosan változó körülmények és elvárások miatt a fejlesztés után 3-4 hónappal újra elemezzük a belső és külső körülményeket, hogy az adaptációs folyamat sikeresen lezajlott-e, elérte-e a kitűzött célokat.

7.Új adaptációs potenciál meghatározása

A szervezeti fejlesztés beépülése hatással van a belső körülményekre így új fejlesztési lehetőség irányába nyitja meg az utat. Programjaink során kiemelt figyel­met fordítunk arra, hogy tapasztalatainkra és a részt­vevők felvetéseire alapozva együtt tegyünk javaslatot a következő fejlesztési területre.

Adatvédelmi szabályzat
Tanfolyami feltételek
Bankkártyás fizetés
Akciók
SA VOUCHER
Finanszírozás
Kapcsolat
Magunkról
E-learning
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google Térkép... Facebook...
Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk szöveges fájlokat, ún. „adatmorzsákat“ (cookie-kat) használ anonimizált látogatottsági információk gyűjtése céljából, valamint bizonyos szolgáltatások ezek nélkül nem lennének elérhetőek. A honlap további használatával hozzájárulását adja a cookie-k tárolásához és felhasználásához. További információ...