Office

KapcsolatKapcsolat

Keresse mun­ka­tár­sa­in­kat, akik igény e­se­tén szí­ve­sen ki is men­nek cé­gé­hez, és se­gít­ség­et nyúj­ta­nak az igények fel­mé­ré­sé­ben, egyedi test­re­sza­bott te­ma­ti­ka és le­bo­nyo­lí­tás össze­állí­tá­sá­ban, fi­nan­szí­ro­zási for­mák is­mer­te­té­sé­ben.

Office 2010 és 2013 átállás megoldásokOffice 2010 és 2013 átállás megoldások

Mi már végig­gon­dol­tuk! Tud­jon meg többet Office ver­zió­vál­tást tá­mo­ga­tó meg­ol­dá­sa­ink­ról!

További információ

Nyílt képzésekNyílt képzések

Legnépszerűbb té­má­in­kat nyílt kép­zé­se­in­ken is el­ér­he­ti! Kí­ván­csi, me­lyek azok?

További információ

Oktatási módszertanunkOktatási módszertanunk

Oktatásaink felépí­té­sé­ről, mód­szer­ta­ni esz­kö­ze­ink­ről, szín­vo­nal mé­ré­si fo­lya­ma­tunk­ról itt ol­vas­hat bő­vebben!

További információ
Skip Navigation LinksFőoldal Office

Office tanfolyamok

ÚJ! Az összes oktatásunk elérhető az Office 2013-as verziójára is!

Office 2013 e-learning tananyagok
Office átállás megoldások
Adaptív megoldások – hatékony eszközhasználat

Az Office üzletág célja, hogy a minőségi irodai programoktatás közismert szinonimájává legyen, kimutatható hatással bírjon Magyarország irodai program használati kultúrájára, színvonalára.

A magas szintű irodai szoftver felhasználói tudás jelentősen növeli egy szervezet hatékonyságát, pozitív hatással van annak külső megítélésére, tehermentesítheti az IT helpdesk csapatot, megkönnyíti a munkatársak közötti munkafolyamatok szervezését.

Ezt a tudást leggazdaságosabban munkaidő barát, testreszabott tréningeinken szerezhetik meg a dolgozók, akár oktatótermeinkben, akár az Önök telephelyén!

A legnépszerűbb témáinkból nyílt képzéseket is indítunk.

Milyen témákat oktatunk?

ExcelWordOutlookPowerPointAccessWindows
Tanfolyamok
Szoftvertanulás és készségfejlesztés üzleti szimulációval!
Tanfolyamok
Visual Basic (Excel macro)SharePointProjectÁtállás Office 2007-re vagy 2010-reExcel BIAdatelemzés ExcelbenBeszámoló készítés PowerPointban PowerPivotÜzleti intelligencia kontrollereknek és pénzügyi szakembereknek
Tanfolyamok
VisioPreziPhotoshopIllustratorIndesignAcrobatAutoCADGISLotus NotesPDF Xchange ViewerWebszerkesztésJoomlaWordpress(X)HTMLCSS DreamweaverAfter EffectsPremier ProWebdesign3D
Tanfolyamok

Hogyan csináljuk?

Ha Ön szeretné munkatársai tudásszintjét fenti pontokban található témák bármelyikéből növelni, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a Kapcsolat fülön található telefonos vagy e-mailes elérhetőségünk bármelyikén.

Az oktatás megszervezésének folyamatában az alábbi kérdések fognak felmerülni, érdemes ezeket előre végiggondolni, de szívesen segítünk, keressen minket bizalommal:

Pontosan milyen oktatásról van szó?

Ha megtalálta azt a témát, mellyel kapcsolatban oktatási lehetőségeinkről érdeklődik, tudnunk kell, melyik Office verziót, milyen nyelvi beállításokkal használják a képzés tervezett résztvevői. Az egyes verziók (Office 2003, 2007, 2010) között jelentős tematikai különbségek lehetnek.

A honlapon található oktatásaink közül még soha nem volt két ugyanolyan, hiszen minden esetben a hallgatók szakmai ismerete, a mindennapi munkájuk jellege, az egyedi igények alapján a képzéseinket testreszabjuk oktatónk segítségével.

Ha bizonytalan a résztvevők számára megfelelő szintben, lehetőség van online és offline szintfelmérést is igényelni, melynek szervezését teljes körűen vállaljuk, természetesen a tesztek kiértékelésével együtt!

Az angol nyelvű oktatás igényét, kérjük előre jelezzék!

Milyen óraszámban?

Minden oktatott témánk mellett megtalálható az az információ, mennyi órát, mennyi napot ölel fel a képzés. Egy tanóra 45 perces oktatást jelent, melyből 1 napon 8 vagy 10 tartható meg hatékonyan. Az oktatási napot tetszőleges számú és hosszúságú szünetek szakíthatják meg, tapasztalataink szerint a legszerencsésebb egy hosszabb (kb 1 órás) ebédszünettel és két kisebb (délelőtti és délutáni) szünettel kalkulálni.

Mi a megfelelő csoportlétszám?

Természetesen minél alacsonyabb a csoport létszáma, annál hatékonyabb az oktatás. Oktatásaink gyakorlatiasak, sok csoportmunkát és gyakorlást tartalmaznak, így témától függően maximum 10-12 fős csoportok kialakítását javasoljuk, de nehezebb, haladó témáknál még ennél is alacsonyabb csoportlétszám az ideális.

Hol legyen az oktatás?

Jól felszerelt oktatótermeinken kívül lehetőség van kihelyezett képzésre is az Önök telephelyén is! Ez történhet az oktatáshoz kialakított számítógépes oktatóteremben, de akár egy megfelelő méretű teremben, vagy tárgyalóhelyiségben is, hiszen teljes, oktatáshoz szükséges infrastruktúrát (hallgatói és oktatói számítógép, projektor, flipchart stb.) biztosítani tudunk bárhol az országban. Ha nincs megfelelő méretű helyiség, az oktatóterem bérlésében, ott a megfelelő környezet kialakításában is segítséget nyújtunk.

Mikor legyen az oktatás?

Tanfolyamaink megszervezéséhez, erőforrásaink optimális ütemezése miatt minimum 2-3 hétre van szükségünk, így érdemes idejében felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen ebben az esetben még a lehetséges időpontok bő választékát tudjuk kínálni!

Sürgős esetben ennél rövidebb idő alatt is meg tudjuk szervezni az oktatást, de ebben az esetben előfordulhat, hogy az időponttal kapcsolatban nagyobb rugalmasságot fogunk kérni Öntől!

Milyen információkat fog kapni tőlünk ezek után?

Mikor ezek a kérdések mindkét fél számára megnyugtatóan tisztázódtak, oktatásszervezőink elkészítik a szükséges adminisztrációt, értesítik a kapcsolattartót és a résztvevői kört a tanfolyam pontos részleteiről.

Az oktatás végén a hallgatók látogatási bizonyítványt kapnak és lehetőségük van webes alapú színvonalmérő rendszerünkön keresztül a képzést értékelni. A beérkezett felmérésekből készült jelentést a kapcsolattartónk számára elküldjük, az oktató által javasolt további fejlesztési terület és téma javaslatokkal együtt.

Magunkról
Akciók
Tanfolyami feltételek
Finanszírozás
Pályázatok
Bankkártyás fizetés
Állásajánlatok
Regisztráció
Felhasználási feltételek
South Buda Business Park South Buda Business Park A
1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet
(+36-1) 880-0040, info@training360.com
Google maps...
Facebook...